Zoeken

Aardappelpuree

Bereidingstijd: 
75 minuten
Voorbereiding: Aardappelen schillen, gaar koken en afgieten. Bereiding: Pureer de aardappelen door de draaizeef of met een stamper. Meng er de boter en de melk door. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat

Wortelpuree

Bereidingstijd: 
75 minuten

Spinaziepuree

Bereidingstijd: 
65 minuten
Voorbereiding: De aardappelen gaarkoken en afgieten. Bereiding: De spinazie samen met de melk, de boter, peper, zout en wat nootmuskaat opwarmen. Pureer de aardappelen met het spinaziemengsel. Breng op smaak.

Gierstkroketten

Bereidingstijd: 
50 minuten
Voorbereiding: kook de gierst. Kook de geschilde aardappelen. snipper de ui, stoof ze dan samen met de gepelde en fijngesneden knoflook. klop het ei met een vork los. Prak de aardappel fijn. Bereiding: meng alle ingerediënten behalve de olie tot een...

Gierstkroketten - gepaneerd

Bereidingstijd: 
50 minuten
Voorbereiding: kook de gierst. Kook de geschilde aardappelen. snipper de ui, stoof ze dan samen met de gepelde en fijngesneden knoflook. klop het ei met een vork los. Prak de aardappel fijn. splits de eieren, gebruik het eiwit Bereiding: meng alle...

Aardappelpuree met gebakken ui

Bereidingstijd: 
75 minuten
Voorbereiding: Aardappelen schillen, gaar koken en afgieten. Bereiding: Plet ze met de melk en boter. Snijd de uien redelijk fijn en bak ze mooi bruin. Meng ze met de puree. Kruid de puree met peper en zout.

Puree Fatal

Bereidingstijd: 
90 minuten
Voorbereiding: Schil en was de aardappelen, snij ze in kleine stukjes Bereiding: 1. Maak puree met de aardappelen, de helft van de boter, melk, de nootmuskaat en de helft van de peper en het zout (alternatief kan je ook gewoon klaargemaakte puree in...

Puree Marginal

Bereidingstijd: 
105 minuten
Voorbereiding: Schil en was de aardappelen, kook ze en maak er puree van met 1 liter melk en 100 gram boter. Was de broccoli/bloemkool en snij in roosjes - kook ze ongeveer 20 min in warm gezouten water tot ze gaar zijn Oven voorverwarmen op 200° -...

Vrijdag visdag

Bereidingstijd: 
90 minuten
Voorbereiding: 20 eieren hard koken en laten afkoelen Ui fijn snijden peterselie hakken Augurkjesin blokjessnijden aardappelen schillen Tomaten in schijfjes snijden de komkommer schillen en in schijfjes snijden Bereiding: Eerst maken we de saus...

Jagerschotel

Bereidingstijd: 
120 minuten
Voorbereiding: (laat) schil(len): aardappelen, wortelen, en ajuinen (laat) snij(den): wortelen en ajuinen in stukjes Bereiding: bak het gehakt los in een braadslee kook de aardappelen, ajuinen en wortelen samen in 1 pot als de aardappelen gaar zijn...

Pagina's