Zoeken

Gierstkroketten

Bereidingstijd: 
50 minuten
Voorbereiding: kook de gierst. Kook de geschilde aardappelen. snipper de ui, stoof ze dan samen met de gepelde en fijngesneden knoflook. klop het ei met een vork los. Prak de aardappel fijn. Bereiding: meng alle ingerediënten behalve de olie tot een...

Gierstkroketten - gepaneerd

Bereidingstijd: 
50 minuten
Voorbereiding: kook de gierst. Kook de geschilde aardappelen. snipper de ui, stoof ze dan samen met de gepelde en fijngesneden knoflook. klop het ei met een vork los. Prak de aardappel fijn. splits de eieren, gebruik het eiwit Bereiding: meng alle...

Puree Marginal

Bereidingstijd: 
105 minuten
Voorbereiding: Schil en was de aardappelen, kook ze en maak er puree van met 1 liter melk en 100 gram boter. Was de broccoli/bloemkool en snij in roosjes - kook ze ongeveer 20 min in warm gezouten water tot ze gaar zijn Oven voorverwarmen op 200° -...

Vrijdag visdag

Bereidingstijd: 
90 minuten
Voorbereiding: 20 eieren hard koken en laten afkoelen Ui fijn snijden peterselie hakken Augurkjesin blokjessnijden aardappelen schillen Tomaten in schijfjes snijden de komkommer schillen en in schijfjes snijden Bereiding: Eerst maken we de saus...

Loedebuzze met groene spekplet

Bereidingstijd: 
90 minuten
Voorbereiding: Schil de aardappelen en snij in stukken De spekblokjes kunnen reeds op voorhand worden gebakken in een pan Snij de uien in stukjes (moeten zeker niet te klein zijn) Bereiding: Ajuinsaus Doe de boter in een braadpan (zonder...

Viskrokantjes met wortelpuree

Bereidingstijd: 
55 minuten
Bereiding: Voor de wortelpuree: Schil de wortelen en de aardappelen en snijd in grove stukken. Doe de groenten in een kookpot en zet juist onder water, voeg een snuifje zout toe en breng aan de kook. Laat 20 à 30 minuten koken onder deksel...

Driepepers kip met frisse salade en (nieuwe) gebakken aardappeltjes

Bereidingstijd: 
0 minuten
Voorbereiding: Kook de aardappelen vooraf, laat ze afkoelen en snij ze in schijfjes. Snij de champignons in schijfjes. Snij de kipfilet in blokjes. De ijsbergsla in stukjes snijden. De tomaten in stukjes snijden. De ajuin fijn snijden. Bereiding:...

Kampkip met bloemkool en gebakken aardappelen

Bereidingstijd: 
80 minuten
Voorbereiding: - Schil de aardappelen, snij in stukken en kook gaar in licht gezouten water gedurende ± 35 min. Giet af en zet opzij. - Snij de bloemkolen in roosjes en de kerstomaatjes in 2. - Snipper de uien en de peterselie fi jn. Bereiding: 1...

Barbecue

Bereidingstijd: 
360 minuten
Voorbereiding: A) Aardappelsalade Aardappelen schillen, fijn snijden en koken (niet te zacht laten worden) Laten afkoelen, en eventueel aardappels nog fijner snijden (blokjes van 1cm ongeveer) Eieren koken, en in schijfjes snijden of pletten met een...

Hamburgers met gebakken aardappeltjes en broccoli

Bereidingstijd: 
80 minuten
Voorbereiding: - Kook de aardappelen in de schil in lichtgezouten water gedurende 20 min. Giet af en snij de aardappelen in stukken. - Plet de noten fijn. Dat gaat makkelijk in een plastic zakje met een deegrol of een glazen fles. Meng de nootjes...

Pagina's