Wedstrijd

Wie wordt de beste kampkok van 2017?

Tussen 18 mei en 24 juni gaan we opnieuw op zoek naar de beste kampkok van het jaar. 
 
De beste kampkok gaat aan de haal met de felbegeerde titel en wint een barbecue voor op het zomerkamp.

Nomineren vanaf 18 mei

Hoe wint jouw kampkok de titel en hoofdprijs? Nomineer hem of haar vanaf 18 mei. Na een stemronde vanaf 2 juni kennen we op 9 juni de 7 koks met de meeste stemmen. Zij gaan rechtstreeks naar de finale in Jeugdcentrum Vleugel F in Leuven. De kok met de origineelste nominatie mag hen vervoegen. Tijdens die finale halen de 8 kookduo's hun beste skills boven om te strijden voor de titel.

Wat valt er te winnen?

Behalve de titel van beste kampkok, krijgt de winnaar ook een barbecue voor 75 personen. Solucious zorgt voor het vlees, het team van Mediaraven komt het klaarmaken. De beste kampkok van het jaar mag dan een dagje uitblazen en de voeten onder tafel schuiven!

Wat zit er dit jaar nog meer in het prijsmandje? Een boekenpakket van KVLV, een foerage vuur van Hopper én daarbovenop geeft Hopper ook een outdoor koffiepercolator aan de eerste, tweede en derde plaats. 

10 jaar Koken op Kamp!

Dit jaar staat de wedstrijd volledig in het teken van feest. Zeker feest, want we vieren de 10de editie van Koken op Kamp. Reden te meer dus om er een echte topeditie van te maken!