Zoeken

Appelcompote met gestampte pattaten en braadworst

Bereidingstijd: 
40 minuten
Voorbereiding: ingredienten klaarzetten Bereiding: schil en snijd de aardappelen de aardappelen reinigen met water zet een grote pot met water op het vuur zodra het water kookt doe je de aardappelen in het water zet nu de braadslee op het vuur en...

Loedebuzze met groene spekplet

Bereidingstijd: 
90 minuten
Voorbereiding: Schil de aardappelen en snij in stukken De spekblokjes kunnen reeds op voorhand worden gebakken in een pan Snij de uien in stukjes (moeten zeker niet te klein zijn) Bereiding: Ajuinsaus Doe de boter in een braadpan (zonder...

St jansstoemp

Bereidingstijd: 
100 minuten
Voorbereiding: Aardappelen schillen en snijden wortelen schillen en snijden ajuin fijn snijden erwtjes uitlekken Bereiding: Aardappelenkoken en pureren. Het ei,de melk en de nootmuskaat toevoegen en goed mengen. De wortelen goed gaarstoven samen met...

Viskrokantjes met wortelpuree

Bereidingstijd: 
55 minuten
Bereiding: Voor de wortelpuree: Schil de wortelen en de aardappelen en snijd in grove stukken. Doe de groenten in een kookpot en zet juist onder water, voeg een snuifje zout toe en breng aan de kook. Laat 20 à 30 minuten koken onder deksel...

Omgekeerd ontbijt

Bereidingstijd: 
40 minuten
Voorbereiding: Alles gaan kopen in de colruyt Bereiding: - Aardappelen schillen en koken - Spinazie ontdooien - Vissticks ontdooien + bakken

Onderzeeër

Bereidingstijd: 
40 minuten
Voorbereiding: - Snij de witte kool in fijne reepjes en kook deze in gezouten water. - Bak het gehakt gaar in de pan of braadslee. - Schil de aardappelen, kook ze gaar, en maak er puree van. Bereiding: WITTE SAUS: - smelt 80 gram boter - voeg 80...

Jagerschotel

Bereidingstijd: 
90 minuten
Voorbereiding: Schil of laat u aardappelen schillen Schil de wortelen en snijd ze in dunne schijfjes Bereiding: Kook de aardappelen gaar in licht gezouten water Stoof de wortelen gaar. ( in een bodempje water) Kruid ze met peper, zout en tijm Pureer...

ribalalapino met kleurtjesgroenten

Bereidingstijd: 
20 minuten
Voorbereiding: Kook de varkensribben eerst af in water (met zout) om de ribbetjes vetvrij te maken. Bereiding: Doe boter in de kookpot en stoof hierin in de ui en het teentje look. Voeg de ribbetjes toe (die je gesneden hebt per beentje) en laat...

stoemp fatal

Bereidingstijd: 
50 minuten
Voorbereiding: maak de aardappel puree Bak het gehakt, terwijl je er in roert. Zodat het in zo klein mogelijke stukjes is verdeeld. Bereiding: Snij de paprika's en de ajuinen zeer fijn en stoof ze in een pot. Voeg de pureepatatten en het gebakken...

Linzensoep

Bereidingstijd: 
120 minuten
Voorbereiding: Was de linzen en laat ze 1 nacht weken( het water moet 2 cm boven de linzen staan) Bereiding: Hak de ajuin, knoflook en de aardappel fijn en stoof met kerrie gaar Doe de linzen met het weekwater en laurierblaadje erbij en laat samen...

Pagina's