Zoeken

Stoofvlees op vlaamse wijze

Bereidingstijd: 
45 minuten
Bereiding: Vlees bakken en kruiden met stoofvleeskruiden. Uien in ringen snijden, aanstoven, bestrooien met de bruine kandijsuiker en laten karameliseren. Het vlees erbij doen en bevochtigen met het tafelbier. De mosterd, kruidnagels en...

Vidévulling

Bereidingstijd: 
60 minuten

Stoofvlees op oma's wijze

Bereidingstijd: 
60 minuten

Spirelli met spek, spinazie en boursin

Bereidingstijd: 
40 minuten
Voorbereiding: Je kook 1250 gram spirelli in een kookpot. Je bakt al het spek in een gewone pan. Je warmt de spinazie op in de microgolfoven of in een kookpot. Bereiding: Als de voorbereidingen zijn gebeurd voeg je alles samen in een kookpot. Je kan...

Appelcompote met gestampte pattaten en braadworst

Bereidingstijd: 
40 minuten
Voorbereiding: ingredienten klaarzetten Bereiding: schil en snijd de aardappelen de aardappelen reinigen met water zet een grote pot met water op het vuur zodra het water kookt doe je de aardappelen in het water zet nu de braadslee op het vuur en...

Mafé

Bereidingstijd: 
60 minuten
Bereiding: Doe ongeveer 1 cm arachideolie in een grote kookpan en laat die zeer heet worden. Bak het vlees goudbruin. Zet het vuur dan lager en voeg de uien en de look toe. Wanneer de uien glazig zijn, gaat de tomatenpuree erbij. Meng goed en laat...

Bananensoep met kerrie

Bereidingstijd: 
45 minuten
Type: 
Bereiding: 1. Ui schillen en fijnhakken. 2. Wortel wassen, dunschillen. Prei, selder wassen. Groenten en banaan in stukjes snijden 3. Water aan de kook brengen, bouillonblokjes en currypoeder toevoegen 4. Groenten toevoegen aan de kokende bouillon 5...

Kruidige kippenburgers

Bereidingstijd: 
50 minuten
Voorbereiding: 1. Maak de lente-uitjes proper door de worteltjes en de topjes van de lente-uitjes af te snijden. Snij vervolgens de lente-uitjes heel fijn. 2. Split het ei en doe het eiwit in een grote mengkom. 3. Doe het kippengehakt in een kom bij...

Pittige gehaktballetjes

Bereidingstijd: 
40 minuten
Bereiding: Pel het teentje knoflook. Doe het blikje tomatenpuree open. Breek het ei in een kommetje. Doe het vlees in een grote mengkom en doe er vervolgens alle ingrediënten bij. Meng het geheel tot een mooie gelijkvormige massa. Rol hiervan kleine...

Onderzeeër

Bereidingstijd: 
40 minuten
Voorbereiding: - Snij de witte kool in fijne reepjes en kook deze in gezouten water. - Bak het gehakt gaar in de pan of braadslee. - Schil de aardappelen, kook ze gaar, en maak er puree van. Bereiding: WITTE SAUS: - smelt 80 gram boter - voeg 80...

Pagina's