Zoeken
Type
- (-) warm-filter verwijderen warm
- hoofdschotel (9) hoofdschotel-filter toepassen
- groenten (5) groenten-filter toepassen
- vlees (5) vlees-filter toepassen
- soep (4) soep-filter toepassen
- vegetarisch (4) vegetarisch-filter toepassen
- aardappel (3) aardappel-filter toepassen
- overige (2) overige-filter toepassen
- rijst (2) rijst-filter toepassen
- bakken (1) bakken-filter toepassen
- barbecue (1) barbecue-filter toepassen
- saus (1) saus-filter toepassen
- vis (1) vis-filter toepassen
- woudloperskeuken (1) woudloperskeuken-filter toepassen
Bereidingstijd
- (-) meer dan 90 min-filter verwijderen meer dan 90 min
13 resultaten gevonden.
Kippensoep
Voorbereiding: Bouillon laten trekken op een laag vuurtje, zonder deksel, tot de kip gaar is. Af en toe schuim afscheppen. Voor de soep: was, reinig en spoel de groenten en snijd ze grof. Bereiding: Laat de groenten en kruiden 10 minuten stoven. Zet...
Seitanstoofpotje met volle rijst en slaatje (seitan a la jakketoes)
Bereidingstijd:
120 minuten
Type:
Voorbereiding: Benodigdheden (20 personen) : 1) Seitan 6 koffietassen gluten 6 koffietassen spuit water Scheutje sojasaus Kruiden (dagdagelijkse: tijm, peterselie, provencaalse,…) 2) Bouillon 12-14 koffietassen water 1,5 tot 3 tassen sojasaus (afh...
St jansstoemp
Bereidingstijd:
100 minuten
Type:
Voorbereiding: Aardappelen schillen en snijden wortelen schillen en snijden ajuin fijn snijden erwtjes uitlekken Bereiding: Aardappelenkoken en pureren. Het ei,de melk en de nootmuskaat toevoegen en goed mengen. De wortelen goed gaarstoven samen met...
Orloff met varkensgebraad
Bereidingstijd:
95 minuten
Type:
Voorbereiding: Versnipper de uien. Bereiding: Smelt de boter en voeg de bloem toe om een roux te bekomen. Voeg bij de roux geleidelijk de melk toe. Voeg daarna geleidelijk de gemalen kaas toe om een kaassausje te bekomen. Bak het varkensgebraad...
Orloff met kalkoenrollade
Bereidingstijd:
95 minuten
Type:
Voorbereiding: Versnipper de uien. Bereiding: Smelt de boter en voeg de bloem toe om een roux te bekomen. Voeg bij de roux geleidelijk de melk toe. Voeg daarna geleidelijk de gemalen kaas toe om een kaassausje te bekomen. Bak de kalkoenrollades...
Zigeunersaus
Voorbereiding: -uien snipperen -paprika in reepjes snijden -champignons in plakjes snijden -spekblokjes afbakken -peterselie fijnhakken Bereiding: Stoof de uien in wat boter,voeg paprika en champignons toe. Giet de witte wijn erbij en laat verdampen...
Linzensoep
Bereidingstijd:
120 minuten
Type:
Voorbereiding: Was de linzen en laat ze 1 nacht weken( het water moet 2 cm boven de linzen staan) Bereiding: Hak de ajuin, knoflook en de aardappel fijn en stoof met kerrie gaar Doe de linzen met het weekwater en laurierblaadje erbij en laat samen...
Witte bonensoep
Bereidingstijd:
120 minuten
Type:
Voorbereiding: Zet de bonen 1 nacht te week( het water moet 2 cm boven de bonen staan) Bereiding: Kook de bonen gedurende 1 uur en giet af Snij de groenten in kleine stukjes en stoof in een beetje vetstof Doe de uitgelekte bonen erbij, het water en...
Chili con carne
Bereidingstijd:
120 minuten
Type:
Bereiding: maak de paprika schoon en snij in reepjes fruit de gesneden ui en de look in olie lichtbruin doe het gehakt erbij en bak al omscheppend gaar roer de paprikareepjes erdoor voeg alle kruiden toe, bouillon, bonen en tomaten overgiet met...
Marmite van lamschenkel
Bereidingstijd:
110 minuten
Type:
Voorbereiding: Snij de lamsschenkel in 4 mooie stukken. Snij de ui in halve maantjes. Pers de knoflookteentjes. Breng water aan de kook. Bereiding: We verhitten de olijfolie samen met de boter in een pan met dikke bodem. Hierin schroeien we het...