Zoeken
Type
- hoofdschotel (13) hoofdschotel-filter toepassen
- warm (13) warm-filter toepassen
- groenten (6) groenten-filter toepassen
- aardappel (5) aardappel-filter toepassen
- soep (5) soep-filter toepassen
- vegetarisch (5) vegetarisch-filter toepassen
- vlees (5) vlees-filter toepassen
- barbecue (4) barbecue-filter toepassen
- bakken (2) bakken-filter toepassen
- overige (2) overige-filter toepassen
- rijst (2) rijst-filter toepassen
- pasta (1) pasta-filter toepassen
- saus (1) saus-filter toepassen
- vis (1) vis-filter toepassen
- woudloperskeuken (1) woudloperskeuken-filter toepassen
Bereidingstijd
- (-) meer dan 90 min-filter verwijderen meer dan 90 min
21 resultaten gevonden.
Kippensoep
Voorbereiding: Bouillon laten trekken op een laag vuurtje, zonder deksel, tot de kip gaar is. Af en toe schuim afscheppen. Voor de soep: was, reinig en spoel de groenten en snijd ze grof. Bereiding: Laat de groenten en kruiden 10 minuten stoven. Zet...
Puree Marginal
Bereidingstijd:
105 minuten
Type:
Voorbereiding: Schil en was de aardappelen, kook ze en maak er puree van met 1 liter melk en 100 gram boter. Was de broccoli/bloemkool en snij in roosjes - kook ze ongeveer 20 min in warm gezouten water tot ze gaar zijn Oven voorverwarmen op 200° -...
Jagerschotel
Bereidingstijd:
120 minuten
Type:
Voorbereiding: (laat) schil(len): aardappelen, wortelen, en ajuinen (laat) snij(den): wortelen en ajuinen in stukjes Bereiding: bak het gehakt los in een braadslee kook de aardappelen, ajuinen en wortelen samen in 1 pot als de aardappelen gaar zijn...
Seitanstoofpotje met volle rijst en slaatje (seitan a la jakketoes)
Bereidingstijd:
120 minuten
Type:
Voorbereiding: Benodigdheden (20 personen) : 1) Seitan 6 koffietassen gluten 6 koffietassen spuit water Scheutje sojasaus Kruiden (dagdagelijkse: tijm, peterselie, provencaalse,…) 2) Bouillon 12-14 koffietassen water 1,5 tot 3 tassen sojasaus (afh...
St jansstoemp
Bereidingstijd:
100 minuten
Type:
Voorbereiding: Aardappelen schillen en snijden wortelen schillen en snijden ajuin fijn snijden erwtjes uitlekken Bereiding: Aardappelenkoken en pureren. Het ei,de melk en de nootmuskaat toevoegen en goed mengen. De wortelen goed gaarstoven samen met...
Orloff met varkensgebraad
Bereidingstijd:
95 minuten
Type:
Voorbereiding: Versnipper de uien. Bereiding: Smelt de boter en voeg de bloem toe om een roux te bekomen. Voeg bij de roux geleidelijk de melk toe. Voeg daarna geleidelijk de gemalen kaas toe om een kaassausje te bekomen. Bak het varkensgebraad...
Orloff met kalkoenrollade
Bereidingstijd:
95 minuten
Type:
Voorbereiding: Versnipper de uien. Bereiding: Smelt de boter en voeg de bloem toe om een roux te bekomen. Voeg bij de roux geleidelijk de melk toe. Voeg daarna geleidelijk de gemalen kaas toe om een kaassausje te bekomen. Bak de kalkoenrollades...
Zigeunersaus
Voorbereiding: -uien snipperen -paprika in reepjes snijden -champignons in plakjes snijden -spekblokjes afbakken -peterselie fijnhakken Bereiding: Stoof de uien in wat boter,voeg paprika en champignons toe. Giet de witte wijn erbij en laat verdampen...
Winterse erwtensoep
Voorbereiding: Week de erwten gedurende minimum 8u. Kook de erwten goed gaar in ruim water (ca. 1u 30'). Maak intussen de groenten schoon en snij ze fijn. Bereiding: Verwarm de olie en fruit de ui samen met de tijm, het bonenkruid en de salie. Voeg...
Couscouspilaf
Bereidingstijd:
100 minuten
Type:
Voorbereiding: Week de kikkererwten (8u) en kook ze gaar (1u) in water waaraan je laurierblad en tijm toevoegt. Bereid de couscous: strooi door de droge couscous eerst wat zout en giet er vervolgens kokend water op tot de couscous onder water staat...