Zoeken
Type
- (-) aardappel-filter verwijderen aardappel
- (-) vlees-filter verwijderen vlees
- (-) warm-filter verwijderen warm
- hoofdschotel (19) hoofdschotel-filter toepassen
- groenten (11) groenten-filter toepassen
- bakken (6) bakken-filter toepassen
- wok (2) wok-filter toepassen
- barbecue (1) barbecue-filter toepassen
- gevogelte (1) gevogelte-filter toepassen
- koud (1) koud-filter toepassen
- pasta (1) pasta-filter toepassen
- rijst (1) rijst-filter toepassen
- vis (1) vis-filter toepassen
- woudloperskeuken (1) woudloperskeuken-filter toepassen
Bereidingstijd
19 resultaten gevonden.
Appelcompote met gestampte pattaten en braadworst
Bereidingstijd:
40 minuten
Type:
Voorbereiding: ingredienten klaarzetten Bereiding: schil en snijd de aardappelen de aardappelen reinigen met water zet een grote pot met water op het vuur zodra het water kookt doe je de aardappelen in het water zet nu de braadslee op het vuur en...
St jansstoemp
Bereidingstijd:
100 minuten
Type:
Voorbereiding: Aardappelen schillen en snijden wortelen schillen en snijden ajuin fijn snijden erwtjes uitlekken Bereiding: Aardappelenkoken en pureren. Het ei,de melk en de nootmuskaat toevoegen en goed mengen. De wortelen goed gaarstoven samen met...
Moussaka
Bereidingstijd:
150 minuten
Type:
Voorbereiding: Schil de aardappelen en snij ze in plakjes van een kleine halve cm. Snij de aubergines en courgettes in plakjes van dezelfde dikte. Versnipper de uien en de teentjes knoflook. Bereiding: Smelt de boter en voeg de bloem toe om een roux...
Wortelstampot
Bereidingstijd:
80 minuten
Type:
Voorbereiding: De aardappelen, wortels en ajuin snijden. Bereiding: 1. De aardappelen koken en daarna puree maken door middel van toevoeging van de melk, eieren, zout, peper en nootmuskaat. 2. De ajuinen stoven, daarna de wortels erbij en stoven...
Onderzeeër
Bereidingstijd:
40 minuten
Type:
Voorbereiding: - Snij de witte kool in fijne reepjes en kook deze in gezouten water. - Bak het gehakt gaar in de pan of braadslee. - Schil de aardappelen, kook ze gaar, en maak er puree van. Bereiding: WITTE SAUS: - smelt 80 gram boter - voeg 80...
Jagerschotel
Bereidingstijd:
90 minuten
Type:
Voorbereiding: Schil of laat u aardappelen schillen Schil de wortelen en snijd ze in dunne schijfjes Bereiding: Kook de aardappelen gaar in licht gezouten water Stoof de wortelen gaar. ( in een bodempje water) Kruid ze met peper, zout en tijm Pureer...
ribalalapino met kleurtjesgroenten
Bereidingstijd:
20 minuten
Type:
Voorbereiding: Kook de varkensribben eerst af in water (met zout) om de ribbetjes vetvrij te maken. Bereiding: Doe boter in de kookpot en stoof hierin in de ui en het teentje look. Voeg de ribbetjes toe (die je gesneden hebt per beentje) en laat...
stoemp fatal
Bereidingstijd:
50 minuten
Type:
Voorbereiding: maak de aardappel puree Bak het gehakt, terwijl je er in roert. Zodat het in zo klein mogelijke stukjes is verdeeld. Bereiding: Snij de paprika's en de ajuinen zeer fijn en stoof ze in een pot. Voeg de pureepatatten en het gebakken...
Lekkele Chilo Kip
Bereidingstijd:
90 minuten
Type:
Voorbereiding: Bereiding: - Bloemkool + aardapelen schillen en koken (apart) - kip in blokjes snijden en marineren in terryaki - fijn gesneden champignons in fijne schijfjes snijden. - De uien fijn snijden en samen met de champignons aanstoven -...
Potpourri op zijn Kierewiets
Bereidingstijd:
90 minuten
Type:
Bereiding: - bloemkool, aardappelen en eieren (hardgekookt) koken - champignons stoven en kruidne met peper en zout - ajuin en gehakt stoven met kruiden - hard gekookte eieren en tomaat fijn snijden - puree maken met beetje room, melk, ei en kruiden...