Zoeken
Type
- (-) gevogelte-filter verwijderen gevogelte
- hoofdschotel (10) hoofdschotel-filter toepassen
- warm (7) warm-filter toepassen
- groenten (3) groenten-filter toepassen
- pasta (3) pasta-filter toepassen
- aardappel (2) aardappel-filter toepassen
- bijschotel (2) bijschotel-filter toepassen
- rijst (2) rijst-filter toepassen
- bakken (1) bakken-filter toepassen
- barbecue (1) barbecue-filter toepassen
- broodbeleg (1) broodbeleg-filter toepassen
- koud (1) koud-filter toepassen
- vegetarisch (1) vegetarisch-filter toepassen
- vlees (1) vlees-filter toepassen
- wok (1) wok-filter toepassen
Bereidingstijd
12 resultaten gevonden.
Vol au vent met een twist Pesto van broccoli en puree
Bereidingstijd:
90 minuten
Type:
· Kippenfilet opensnijden en plat slaan. Bedekken met spek, spinazie en de voorgekookte boontjes. Oprollen in ingevet en met kippenkruiden besprenkeld zilverpapier Afbakken in oven of langzaam stoven in afgedekte bevochtigde braadslede · Champignons...
Vol au vent met een twist Pesto van broccoli en puree
Bereidingstijd:
90 minuten
Type:
Kippenfilet opensnijden en plat slaan. Bedekken met spek, spinazie en de voorgekookte boontjes. Oprollen in ingevet en met kippenkruiden besprenkeld zilverpapier Afbakken in oven of langzaam stoven in afgedekte bevochtigde braadslede Champignons en...
Lekkellegillochick
Bereidingstijd:
150 minuten
Type:
Voorbereiding: Kippenfilet in reepjes snijden, ui fijnsnipperen, samenvoegen en twee uur laten marineren in Teriyake saus. Bereiding: De kippereepjes wokken in olie met 2 geperste teentjes look + 1/3de van de groene peper (fijn gesneden) Als de kip...
Vol au vent van Mechelse koekoek
Bereidingstijd:
150 minuten
Type:
Bereiding: zet de kippen op het vuur (max) in ongeveer 20 liter water(moeten ondergedompeld zijn); bij kookpunt nog anderhalf uur laten doorkoken.(checken of vlees gemakkelijk los komt) de champignons worden gesneden,gewassen en gestoofd in 100gr...
Oosterse gaMELLE
Bereidingstijd:
3 600 minuten
Type:
Bereiding: Pindasaus 3 grote lepels pindakaas scheutje cocosmelk (of room) scheutje sojasaus (voor een zoute toets) of ketjap (zoeter) stukje gember (+-5cm) scheutje olijfolie voor de smeuigheid zeste en sap van 2 limoenen (+-naar smaak) pepertje(s...
Spoetnikschotel
Bereiding: Tomaten ontvellen en in blokjes snijden. Olie in pan en tomaten en gesneden kip opbakken. Courgette wassen, blokjes snijden en bijvoegen Champignons afborstelen en schijfjes snijden en bijvoegen in pan. 6-8 minuten samen bakken. Laat...
Jimboendrico
Bereidingstijd:
45 minuten
Type:
Voorbereiding: we koken het water met het boulionblokje tot boulion we snijden de kipfilet en de choritzoworst in stukjes we maken en wassen de groenten proper en snijden deze ook in stukjes Bereiding: we zetten onze pan of wok op het vuur met een...
snelle videe
Bereidingstijd:
50 minuten
Type:
Voorbereiding: zet het water en de boullionblokjes op het vuur en rol soepballekes van uw gehakt en kook deze af tot ze gaar zijn .en haal deze eruit. doe de gebraden kippen of snij de stukken kipfilet in stukken van een 1 cm ongeveer. doe uw blik...
Lekkele Chilo Kip
Bereidingstijd:
90 minuten
Type:
Voorbereiding: Bereiding: - Bloemkool + aardapelen schillen en koken (apart) - kip in blokjes snijden en marineren in terryaki - fijn gesneden champignons in fijne schijfjes snijden. - De uien fijn snijden en samen met de champignons aanstoven -...
Reuzeharen en snoskommers met vederbaksels
Bereidingstijd:
80 minuten
Type:
Voorbereiding: - Kip versnijden in hapklare brokjes - groenten in nette stukjes versnijden Bereiding: - kip lekker krokant bakken - ajuin en look aanstoven - de rest van de groenten en venkelzaadjes bijvoegen en stoven - een blik tomatenblokjes...