Vol au vent met een twist Pesto van broccoli en puree
Aantal personen: 
4
Ingrediënten
| Aantal | Maat | Ingrediënt | Opmerking | 
|---|---|---|---|
| 2 | kipfilet | ||
| 6 | snede | spek | schelletjes, gerookt spek, dun gesneden | 
| 50 | gram | spinazie | verse spinazie | 
| 1 | kippekruiden | ||
| 200 | gram | gehakt | |
| 1 | ui | ||
| 200 | gram | champignons | |
| 1 | ei | ||
| 1 | bechamelsaus | ||
| 1 | broccoli | 1/8 broccoli per 4 personen!! | |
| 1 | peterselie | ||
| 30 | gram | parmesan | |
| 30 | gram | pijnboompitten | |
| 100 | ml | olijfolie | |
| 2 | teentje | look | |
| 1 | liter | melk | |
| bouillon | kippebouillon te binden met roux | ||
| 1 | kg | aardappelen | kies zacht kokende aardappelen | 
| 1 | klontje | boter | |
| nootmuskaat | |||
| 200 | gram | groene bonen | |
| 2 | beschuiten | 

