Lekkellegillochick

Lekkellegillochick

Bereidingstijd: 
150 minuten

Voorbereiding:

Kippenfilet in reepjes snijden, ui fijnsnipperen, samenvoegen en twee uur laten marineren in Teriyake saus.

Bereiding:

De kippereepjes wokken in olie met 2 geperste teentjes look + 1/3de van de groene peper (fijn gesneden)  Als de kip gaar is afblussen met de cocosmelk.

Wokgroentjes:

Paprika, Champignons in reepjes snijden en wokken op het einde mais en sojascheuten toevoegen, zorg ervoor dat dit knapperig blijft. Kruiden naar eigen smaak, peper en zout is ok.

De rijst koken.

Smakelijk!

Organisatie
Chiro Pimpernel
Aantal personen: 
4
Ingrediënten
AantalMaatIngrediëntOpmerking
600
gram
kippenfilet
1
stuk
ajuin
2
teentje
knoflook
1
stuk
groene pepers
1
stuk
paprika (rood)
100
gram
sojascheuten
50
gram
maiskorrels (blik)
1
stuk
groene paprika
250
gram
verse champignons
250
ml
kokosmelk
250
ml
teriyakesaus
250
gram
rijst
Materiaal
  • wok of grote pan