Reuzeharen en snoskommers met vederbaksels
Aantal personen: 
10
Ingrediënten
| Aantal | Maat | Ingrediënt | Opmerking | 
|---|---|---|---|
| 1 | kg | kipfilet | |
| 6 | - nvt - | tomaten | |
| 3 | zakje | mozarella | |
| 500 | gram | champignons | |
| 10 | - nvt - | wortels | |
| 3 | - nvt - | pijpajuin | |
| 2 | - nvt - | courgettes | |
| 0 | - nvt - | kippenkruiden | |
| 0 | - nvt - | olijfolie | |
| 0 | - nvt - | tomatenblokjes | met basilicum | 
| 0 | - nvt - | venkelzaadjes | |
| 0 | - nvt - | look | |
| 0 | - nvt - | provencaalse kruiden | |
| 0 | - nvt - | tagliatelli | 
Materiaal
- stoofpot
- ovenschaal
