Zoeken
Type
- hoofdschotel (5) hoofdschotel-filter toepassen
- warm (3) warm-filter toepassen
- vis (2) vis-filter toepassen
- vlees (2) vlees-filter toepassen
- gevogelte (1) gevogelte-filter toepassen
- groenten (1) groenten-filter toepassen
- koud (1) koud-filter toepassen
- rijst (1) rijst-filter toepassen
- tussendoortje (1) tussendoortje-filter toepassen
Bereidingstijd
6 resultaten gevonden.
Kalkoenburger maison
Bereidingstijd:
0 minuten
Type:
Bereiding: Maal de kalkoenfilet fijn in een keukenrobot (of je vertrekt onmiddellijk met het gehakt). Vermeng met de fijngesneden lente-uitjes, het ei en de broodkruim (gemalen sneden brood)/paneermeel. Kruid met peper en zout. Verdeel in 4 porties...
Visstokje
Bereidingstijd:
0 minuten
Type:
Bereiding: Leg de vis een half uurtje vooraf op kamertemperatuur (of halve dag in frigo). Snij de vis in 4 stukken en steek er het satéstokje in. Doe het ei samen met een snuifje zout en peper in een diep bord en klop dit even op. Wentel de...
Gehaktbrood
Bereidingstijd:
0 minuten
Type:
Bereiding: meng het gehakt met ei, paneermeel, gehakte ajuin en kruiden vorm het gehakt tot een vast broodje, houd wel rekening met de vorm van de pot waarin je het broodje gaat bakken laat de vetstof smelten en bak het broodje aan alle kanten mooi...
Vissalade
Bereidingstijd:
0 minuten
Type:
Bereiding: laat water koken met citroensap, wortel, ajuin, laurier, selder, peper en zout verminder na 10 minuten de warmtebron zodat het water niet meer bobbelt doe de vis in de bouillon en laat gaar worden zonder echt te koken gedurende ong. 20...
Kalkoengoulash met bruine rijst
Bereidingstijd:
0 minuten
Type:
Voorbereiding: snij het kalkoenvlees in blokjes ( 2 x 2 cm ) zet grote pot water aan de kook, met snuifje zout breek het ei in een soepbord en scheid eigeel van eiwit ( iigeel heb je hier verder niet nodig ) haal de kalkoenstukjes door het eiwit en...
Check your butt burger met zijn prooien
Bereidingstijd:
1 minuut
Type:
De aardappelen: Snij de rauwe aardappelen in schijven van gelijke dikte. Ontdoe de wortelen van hun schil met behulp van een dunschiller en snij die tevens in schijfjes van gelijke dikte. Neem een ovenschotel en leg eerst een rij met de rauwe...