Zoeken

Cowboysoep

Bereidingstijd: 
160 minuten
Type: 
Voorbereiding: De linzen wassen en afgieten. selder in dobbelsteentjes snijden ajuin fijn snijden Bereiding: meng alle ingrediënten uitgezonderd de frankfurterworstjes en de olie in een grote pot. bedek en laat zachtjes sudderen gedurende 2 uren...

ChiWAWW kip met toverballen

Bereidingstijd: 
90 minuten
Voorbereiding: aubergine ‘kuisen’ en met zout bestrooien (bitterheid) en 30 min. laten liggen. Ui fijn snijden / wortel in fijne reepjes snijden (5 cm) Paprika fijn snijden rasp 1 teentje look Champignons kuisen en snijden Tomaten 1 min in kokend...

Chiro Knipoog Pita

Bereidingstijd: 
80 minuten
Voorbereiding: groentjes snijden Bereiding: Pitavlees en pitabroodjes in de pan bakken

Vol au vent van Mechelse koekoek

Bereidingstijd: 
150 minuten
Bereiding: zet de kippen op het vuur (max) in ongeveer 20 liter water(moeten ondergedompeld zijn); bij kookpunt nog anderhalf uur laten doorkoken.(checken of vlees gemakkelijk los komt) de champignons worden gesneden,gewassen en gestoofd in 100gr...

Pompoensoep

Bereidingstijd: 
75 minuten
Type: 
Voorbereiding: ajuinen en pepers heel fijn snijden. pompoenen van zaden en schil ontdoen het pompoenvlees in stukken snijden de tomaten in vier stukken snijden de groene selder in kleine stukjes doen Bereiding: de ajuin en de pepers in de boter...

Vol-au-vent met frietjes

Bereidingstijd: 
0 minuten
Bereiding: Onze cookies kunnen dat zonder uitgeschreven recept :)

Mac Donalds

Bereidingstijd: 
0 minuten
Bereiding: Onze cookies kunnen dat zonder uitgeschreven recept :)

Pannenkoeken

Bereidingstijd: 
0 minuten
Bereiding: Onze cookies kunnen dat zonder uitgeschreven recept :)

Loterijballetjes

Bereidingstijd: 
90 minuten
Voorbereiding: We mengen het gehakt met de eieren en het paneermeel, kruiden en indien nodig bij met peper en zout en rollen er balletjes van zo groot als een pingpongbal. In een aantal van de gerolde gehaktballetjes maken we een kuiltje en duwen er...

Oosterse gaMELLE

Bereidingstijd: 
3 600 minuten
Bereiding: Pindasaus 3 grote lepels pindakaas scheutje cocosmelk (of room) scheutje sojasaus (voor een zoute toets) of ketjap (zoeter) stukje gember (+-5cm) scheutje olijfolie voor de smeuigheid zeste en sap van 2 limoenen (+-naar smaak) pepertje(s...

Pagina's