Zoeken
Type
- (-) vis-filter verwijderen vis
- hoofdschotel (5) hoofdschotel-filter toepassen
- warm (5) warm-filter toepassen
- aardappel (3) aardappel-filter toepassen
- bakken (3) bakken-filter toepassen
- groenten (2) groenten-filter toepassen
- tussendoortje (2) tussendoortje-filter toepassen
- bijschotel (1) bijschotel-filter toepassen
- dessert (1) dessert-filter toepassen
- koud (1) koud-filter toepassen
- overige (1) overige-filter toepassen
- pasta (1) pasta-filter toepassen
- vlees (1) vlees-filter toepassen
Bereidingstijd
7 resultaten gevonden.
Visstokje
Bereidingstijd:
0 minuten
Type:
Bereiding: Leg de vis een half uurtje vooraf op kamertemperatuur (of halve dag in frigo). Snij de vis in 4 stukken en steek er het satéstokje in. Doe het ei samen met een snuifje zout en peper in een diep bord en klop dit even op. Wentel de...
Viskrokantjes met wortelpuree
Bereiding: Voor de wortelpuree: Schil de wortelen en de aardappelen en snijd in grove stukken. Doe de groenten in een kookpot en zet juist onder water, voeg een snuifje zout toe en breng aan de kook. Laat 20 à 30 minuten koken onder deksel...
Tonijnnuggets
Bereidingstijd:
60 minuten
Type:
Bereiding: 1. De tonijn laten uitlekken, in een kom doen. 2. Het ei breken en toevoegen, samen met de peterselie en peper 3. Sneetjes brood raspen en toevoegen, goed roeren 4. De bloem toevoegen om een samenhangend mengsel te bekomen 5. De balletjes...
Pittige vissalade met volkoren toastbrood
Bereidingstijd:
60 minuten
Type:
Bereiding: 1. Was de sla en verwijder de nerven. 2. Maak de wortel en ajuin schoon en snij ze in grote stukken. 3. Breng water samen met ajuin, wortel en zout aan de kook. 4. Leg de vis in het net niet kokend water met groenten. Houd het water net...
Mac & cheese met tonijn, prei en champignons
Bereidingstijd:
80 minuten
Type:
Voorbereiding: - Snij de champignons in schijfjes. - Snipper de uien fi jn. Bereiding: 1. Verhit de olijfolie in een grote kookpot en bak de uien glazig. 2. Voeg de diepgevroren prei en de champignonschijfjes toe. Stoof al roerend gedurende ± 35 min...
Vrijdag visdag
Bereidingstijd:
90 minuten
Type:
Voorbereiding: 20 eieren hard koken en laten afkoelen Ui fijn snijden peterselie hakken Augurkjesin blokjessnijden aardappelen schillen Tomaten in schijfjes snijden de komkommer schillen en in schijfjes snijden Bereiding: Eerst maken we de saus...
Schelvis op z'n Spaans
Voorbereiding: - Laat de stukken schelvis oppervlakkig ontdooien zodat u ze in stukken kan snijden. - Laat de inktvisringen ontdooien en dep goed droog. - Snij de preien in de lengte doormidden en vervolgens in fijne reepjes van 1/2 cm (met een...