Zoeken

Loze vissertjes maaltijd

Bereidingstijd: 
45 minuten
Voorbereiding: De dag voordien gaan we met de kleinsten garnalen vissen en met de groten gaan we zeevissen. Met de vangst gaan we de dag daarop lekker koken ( bij een te kleine vangst is er gelukkig nog de visboer niwaar) Bereiding: Vis afspoelen en...

Vrijdag visdag

Bereidingstijd: 
90 minuten
Voorbereiding: 20 eieren hard koken en laten afkoelen Ui fijn snijden peterselie hakken Augurkjesin blokjessnijden aardappelen schillen Tomaten in schijfjes snijden de komkommer schillen en in schijfjes snijden Bereiding: Eerst maken we de saus...

Picklessaus

Bereidingstijd: 
10 minuten
Type: 
Bereiding: Meng de mayonaise, de yoghurt en de pickles tot een homogene masse en klaar is kees. Smakelijk!

Visfilet met wortelsaus

Bereidingstijd: 
0 minuten
Voorbereiding: VIS IN PORTIES VERDELEN OP EEN INGEBOTERDE BAKPLAAT LEGGEN EN BESPRENKELEN MET VISBOUILLON ALS ER GEEN OVEN IS IN EEN BEBOTERDE BRAADSLEDE LEGGEN BEGIETEN MET VISBOUILLON EN BEDEKKEN MET BOTERPAPIER UIEN EN WORTELEN FIJNSNIJDEN...

Viskrokantjes met wortelpuree

Bereidingstijd: 
55 minuten
Bereiding: Voor de wortelpuree: Schil de wortelen en de aardappelen en snijd in grove stukken. Doe de groenten in een kookpot en zet juist onder water, voeg een snuifje zout toe en breng aan de kook. Laat 20 à 30 minuten koken onder deksel...

Omgekeerd ontbijt

Bereidingstijd: 
40 minuten
Voorbereiding: Alles gaan kopen in de colruyt Bereiding: - Aardappelen schillen en koken - Spinazie ontdooien - Vissticks ontdooien + bakken

Vis met appeltjes

Bereidingstijd: 
60 minuten
Bereiding: Schik de vis op de bakplaat. (Wij gebruiken gewoon de roosters en bedekken deze met aluminiumfolie.) Tilapia of pangasius is gemakkelijk om mee te werken, is lekker en relatief goedkoop. Kruid de vissen met peper en zout en bestrooi met...

Tonijnnuggets

Bereidingstijd: 
60 minuten
Bereiding: 1. De tonijn laten uitlekken, in een kom doen. 2. Het ei breken en toevoegen, samen met de peterselie en peper 3. Sneetjes brood raspen en toevoegen, goed roeren 4. De bloem toevoegen om een samenhangend mengsel te bekomen 5. De balletjes...

Pittige vissalade met volkoren toastbrood

Bereidingstijd: 
60 minuten
Bereiding: 1. Was de sla en verwijder de nerven. 2. Maak de wortel en ajuin schoon en snij ze in grote stukken. 3. Breng water samen met ajuin, wortel en zout aan de kook. 4. Leg de vis in het net niet kokend water met groenten. Houd het water net...

Visstokje

Bereidingstijd: 
0 minuten
Bereiding: Leg de vis een half uurtje vooraf op kamertemperatuur (of halve dag in frigo). Snij de vis in 4 stukken en steek er het satéstokje in. Doe het ei samen met een snuifje zout en peper in een diep bord en klop dit even op. Wentel de...

Pagina's