Zoeken

Viskrokantjes met wortelpuree

Bereidingstijd: 
55 minuten
Bereiding: Voor de wortelpuree: Schil de wortelen en de aardappelen en snijd in grove stukken. Doe de groenten in een kookpot en zet juist onder water, voeg een snuifje zout toe en breng aan de kook. Laat 20 à 30 minuten koken onder deksel...

Omgekeerd ontbijt

Bereidingstijd: 
40 minuten
Voorbereiding: Alles gaan kopen in de colruyt Bereiding: - Aardappelen schillen en koken - Spinazie ontdooien - Vissticks ontdooien + bakken

Vinnige visjes met courgettestoemp

Bereidingstijd: 
80 minuten
Voorbereiding: - Schil de aardappelen en snij in stukken. - Snij de tomaten in schijven. - Verwijder de uiteinden van de courgettes en snij in stukken van 2 cm dik. - Snij het basilicum fi jn. Bereiding: 1. Leg de diepgevroren stukken vis in een (of...

Zalm met groentecouscous

Bereidingstijd: 
40 minuten
Voorbereiding: - Laat de zalmporties oppervlakkig ontdooien in de koelkast/ - Kook de (diepgevroren) boontjes gaar in lichtgezouten water gedurende 10 à 15 min. Giet af en spoel af onder koud water. Snij de boontjes in 4. - Schil de komkommer en...

Schelvis op z'n Spaans

Bereidingstijd: 
60 minuten
Voorbereiding: - Laat de stukken schelvis oppervlakkig ontdooien zodat u ze in stukken kan snijden. - Laat de inktvisringen ontdooien en dep goed droog. - Snij de preien in de lengte doormidden en vervolgens in fijne reepjes van 1/2 cm (met een...

Fish burgers

Bereidingstijd: 
30 minuten
Voorbereiding: - Snij de ijsbergsla in fijne reepjes. - Verwijder de pitten uit de tomaten en snij in kleine blokjes. - Snij de lente-uitjes in fijne ringen. - Snipper het bieslook en de peterselie fijn. - Snij de augurken in blokjes van 1/2 cm...

Vissoep boordevol groenten

Bereidingstijd: 
70 minuten
Voorbereiding: - Laat de zeewolffilets oppervlakkig ontdooien. Dep droog en snij in kleinere stukken. - Snij de preistengels fijn en de champignons in stukjes. - Verdeel de broccoli’s in roosjes. - Snij de tapastomaten in 4. - Laat de witte bonen...

Zalmburger met pasta en ratatouille

Bereidingstijd: 
75 minuten
Voorbereiding: - Laat de zalm goed uitlekken. - Snij de blaadjes spinazie fijn. - Hak de platte peterselie en de lente-uitjes fijn. - Verwijder de pitjes en de witte zaadlijsten uit de paprika’s en snij het vruchtvlees in kleine stukjes. - Snij de...

Gratin van koolvis met prei

Bereidingstijd: 
105 minuten
Voorbereiding: - Schil de aardappelen en snij in 2. - Snij de prei in fijne reepjes. - Snipper de ui en het knoflook fijn. - Spoel de ansjovisfilets in water of melk en laat uitlekken. Snij dan fijn. Bereiding: 1. Verwarm de oven 10 min. voor op 200...