Visfilet met wortelsaus

Visfilet met wortelsaus

Bereidingstijd: 
0 minuten

Voorbereiding:

VIS IN PORTIES VERDELEN OP EEN INGEBOTERDE BAKPLAAT LEGGEN EN BESPRENKELEN MET VISBOUILLON ALS ER GEEN OVEN IS IN EEN BEBOTERDE BRAADSLEDE LEGGEN BEGIETEN MET VISBOUILLON EN BEDEKKEN MET BOTERPAPIER

UIEN EN WORTELEN FIJNSNIJDEN

Bereiding:

UIEN AANSTOVEN IN WAT BOTER WORTELEN TOEVOEGEN EVENTJES LATEN MEESTOVEN OP EEN ZACHTVUURTJE LATEN GAAR WORDEN (30 minuten)VERVOLGENS MIXEN EN DE SAUS VERDUNNEN MET DE VOLLE MELK AFSMAKEN MET PEPER EN ZOUT

DE VIS LATEN GAREN IN DE OVEN OF OP HET VUUR (10 minuten)MINUTEN

SERVEREN: VIS OP SCHOTEL PLAATSEN OVERGIETEN MET DE SAUS KAN AFGEWERKT WORDEN MET GEHAKTE PETERSELIE HIERBIJ SERVEREN WIJ ALTIJD PUREE ALS EXTRA GROENTEN KAN JE EEN MENGELING VAN GESTOOFDE COURGETTE MET WORTEL BIJSERVEREN OF BROCCOLI IS OOK LEKKER

Organisatie
Meisjeschiro Sint-Martinus
Aantal personen: 
10
Ingrediënten
AantalMaatIngrediëntOpmerking
10
stuk
visfilet of visplankjes
PANGASIUS IS EEN GOEDKOPE ,VASTE VISSOORT
30
stuk
wortelen
1
liter
visfumet
5
dl
volle melk
2
stuk
uien
Materiaal
  • 1 grote kookpot
  • aluminiumfolie
  • braadslede
  • groot keukenmes
  • grote platte schaal
  • houten lepel
  • maatbeker
  • mixer
  • oven
  • pureestamper
  • schilmesje
  • schuimspaan
  • snijplank