Zoeken

Tomatensoep

Bereidingstijd: 
75 minuten
Type: 

Courgettesoep

Bereidingstijd: 
75 minuten
Type: 
Voorbereiding: Was, reinig en spoel de groenten en snijd ze grof. Bereiding: Laat de groenten en kruiden 10 minuten stoven. Zet de groenten onder water of bouillon en laat gaarkoken van 1/2 tot 3/4 uur. Mix de soep en laat nog even goed doorkoken...

Kervelsoep

Bereidingstijd: 
75 minuten
Type: 
Voorbereiding: Was, reinig en spoel de groenten en snijd ze grof. Bereiding: Laat de groenten en kruiden 10 minuten stoven. Zet de groenten onder water of bouillon en laat gaarkoken van 1/2 tot 3/4 uur. Mix de soep en laat nog even goed doorkoken...

Aardappelpuree

Bereidingstijd: 
75 minuten
Voorbereiding: Aardappelen schillen, gaar koken en afgieten. Bereiding: Pureer de aardappelen door de draaizeef of met een stamper. Meng er de boter en de melk door. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat

Wortelpuree

Bereidingstijd: 
75 minuten

Spinaziepuree

Bereidingstijd: 
65 minuten
Voorbereiding: De aardappelen gaarkoken en afgieten. Bereiding: De spinazie samen met de melk, de boter, peper, zout en wat nootmuskaat opwarmen. Pureer de aardappelen met het spinaziemengsel. Breng op smaak.

Linzenburgers

Bereidingstijd: 
75 minuten
Voorbereiding: Kook de linzen gaar in water met wat bonenkruid. Snij de prei en uien fijn en stoof ze. Laat de gare linzen uitlekken en spoel ze overvloedig met stromend water. Meng alle ingrediënten. breng op smaak. Bereiding: vorm met vochtige...

Gehaktbrood

Bereidingstijd: 
70 minuten
Voorbereiding: Meng alle ingrediënten van het gehaktbrood goed door elkaar en kruid het met peper en zout. Vet een bakplaat een beetje in en stort het gehakt erin. Druk het gehakt goed aan. Bereiding: Bak het gehaktbrood 1 uur op 180 °C. Haal het...

Aardappelpuree met gebakken ui

Bereidingstijd: 
75 minuten
Voorbereiding: Aardappelen schillen, gaar koken en afgieten. Bereiding: Plet ze met de melk en boter. Snijd de uien redelijk fijn en bak ze mooi bruin. Meng ze met de puree. Kruid de puree met peper en zout.

Puree Fatal

Bereidingstijd: 
90 minuten
Voorbereiding: Schil en was de aardappelen, snij ze in kleine stukjes Bereiding: 1. Maak puree met de aardappelen, de helft van de boter, melk, de nootmuskaat en de helft van de peper en het zout (alternatief kan je ook gewoon klaargemaakte puree in...

Pagina's