Risotto

Risotto

Bereidingstijd: 
65 minuten

Voorbereiding:

snij de ajuinen en wortelen fijn

Bereiding:

1. stoof de fijngesneden ajuin in vetstof

2. doe de rijst erbij en laat stoven

3. doe het water (2 delen water per deel rijst) erbij en de in stukjes gesneden wortelen

4. laat 15 minuten koken

5. doe er de rest van de groenten en het vlees bij

6. laat alles samen nog 10 minuten stoven

7. breng op smaak met peper en zout

Organisatie
Scouts en Gidsen Vlaanderen
Aantal personen: 
10
Ingrediënten
AantalMaatIngrediëntOpmerking
750
gram
rijst
0
- nvt -
water
2 delen water per deel rijst
0
- nvt -
gaar vlees
kip, hesp of gehaktballetjes,...
1
kg
tomaten
500
gram
erwtjes
of maïs
500
gram
wortelen
500
gram
ajuin
0
- nvt -
vetstof
0
- nvt -
peper en zout
Materiaal