Kampaëlla
Aantal personen: 
20
Ingrediënten
| Aantal | Maat | Ingrediënt | Opmerking | 
|---|---|---|---|
| 1 | naar smaak | zout | |
| 5 | dl | witte wijn | suplementaire | 
| 5 | liter | water | |
| 20 | - nvt - | vismootjes | +- 50gr/pers | 
| 4 | - nvt - | uien | |
| 4 | koffielepel | tomatenpuree | |
| 20 | stuk | scampi's | |
| 8 | potje | safraan | |
| 1 | kg | rijst | longgraine | 
| 0 | naar smaak | peper | |
| 3 | - nvt - | paprika (rood) | |
| 2 | - nvt - | paprika (groen) | |
| 3 | dl | olijfolie | |
| 1 | kg | mosselen | suplementaire | 
| 5 | - nvt - | laurierbladen | |
| 500 | gram | kokkels | suplementaire | 
| 18 | teentje | knoflook | |
| 20 | stuk | kippenonderbouten | |
| 8 | blokje | kippenbouillon | |
| 1 | kg | inktvisringen | |
| 750 | gram | hespengebraad | |
| 150 | gram | grijze garnalen | suplementaire | 
| 240 | gram | erwten (diepvries) | |
| 3 | stuk | citroenen | |
| 300 | gram | chorizo | 
Materiaal
- pannelikker
- messen
- koffielepel
- houten lepel
- groot keukenmes
- braadslede
- 1 grote kookpot
