Barbecue
Aantal personen:
90
Ingrediënten
Aantal | Maat | Ingrediënt | Opmerking |
---|---|---|---|
12 | kg | aardappelen | A |
24 | - nvt - | eieren | A |
6 | - nvt - | ajuinen | A |
1 | liter | mayonaise | A |
1 | bosje | peterselie | A |
0 | naar smaak | peper en zout | A |
3 | kg | pasta | B |
12 | - nvt - | appelen | B |
0 | naar smaak | paprikakruiden | B |
680 | gram | maïs | B |
500 | ml | mayonaise | B |
0 | - nvt - | olie | B |
300 | gram | ketchup | B |
5 | - nvt - | ajuinen | B |
2 | - nvt - | komkommers | B |
3 | - nvt - | gele paprika's | B |
3 | - nvt - | rode paprika's | B |
1 | bosje | peterselie | B |
40 | - nvt - | tomaten | C |
16 | - nvt - | ajuinen | C |
16 | teentje | knoflook | C |
4 | - nvt - | rode paprika's | C |
0 | naar smaak | provencaalse kruiden | C |
300 | gram | ketchup | C |
0 | - nvt - | olie | C |
0 | naar smaak | peper en zout | C |
0 | naar smaak | suiker | C |
1 | kg | rijst | D |
750 | gram | erwtjes (diepvries) | D |
3 | - nvt - | groene paprika's | D |
340 | gram | maïs | D |
40 | - nvt - | tomaten | E |
4 | - nvt - | ajuinen | E |
1 | bosje | peterselie | E |
0 | naar smaak | azijn | E |
0 | naar smaak | peper en zout | E |
0 | naar smaak | olie | E |
4 | kg | wortelen | E |
2 | kg | bonen (blik/bokaal) | E |
4 | krop | ijsbergsla | E |
4 | - nvt - | bloemkolen | E |
10 | - nvt - | komkommers | E |
6 | blik | halve perziken (820g) | E |
360 | stuk | vlees | F |
1 | liter | olie | F |
500 | gram | provencaalse kruiden | F |
16 | - nvt - | turkse broden | G |
3 | liter | mayonaise | G |
1 | kg | ketchup | G |
1 | kg | cocktailsaus | G |
1 | kg | andalouse | G |
6 | stuk | kruidenboter | G |
Materiaal
- barbecue