Zoeken

Zigeunersaus

Bereidingstijd: 
120 minuten
Voorbereiding: -uien snipperen -paprika in reepjes snijden -champignons in plakjes snijden -spekblokjes afbakken -peterselie fijnhakken Bereiding: Stoof de uien in wat boter,voeg paprika en champignons toe. Giet de witte wijn erbij en laat verdampen...

Kalkoengoulash met bruine rijst

Bereidingstijd: 
0 minuten
Voorbereiding: snij het kalkoenvlees in blokjes ( 2 x 2 cm ) zet grote pot water aan de kook, met snuifje zout breek het ei in een soepbord en scheid eigeel van eiwit ( iigeel heb je hier verder niet nodig ) haal de kalkoenstukjes door het eiwit en...

Barbecue

Bereidingstijd: 
360 minuten
Voorbereiding: A) Aardappelsalade Aardappelen schillen, fijn snijden en koken (niet te zacht laten worden) Laten afkoelen, en eventueel aardappels nog fijner snijden (blokjes van 1cm ongeveer) Eieren koken, en in schijfjes snijden of pletten met een...

Kalkoen met rijst en zoetzure groentjes

Bereidingstijd: 
65 minuten
Voorbereiding: - Snij het kalkoenengebraad in stukken. - Laat de ananasstukjes uitlekken en vang het sap op. - Snij de uien in fijne halvemaantjes. - Snij de wortelen en witte selder in gelijke stukken. - Verwijder de witte zaadlijsten en de pitjes...

Rijstschotel met gehakt en paprika

Bereidingstijd: 
50 minuten
Voorbereiding: - Snipper de uien fijn. Bereiding: 1. Smelt de boter in een grote kookpot en bak de ui glazig. Voeg er beetje bij beetje het gehakt aan toe en bak het goudbruin. Roer voortdurend met een houten lepel zodat het gehakt volledig uiteen...