Zoeken
Type
- (-) gevogelte-filter verwijderen gevogelte
- hoofdschotel (5) hoofdschotel-filter toepassen
- warm (3) warm-filter toepassen
- bijschotel (2) bijschotel-filter toepassen
- groenten (2) groenten-filter toepassen
- pasta (2) pasta-filter toepassen
- rijst (2) rijst-filter toepassen
- barbecue (1) barbecue-filter toepassen
- broodbeleg (1) broodbeleg-filter toepassen
- soep (1) soep-filter toepassen
- wok (1) wok-filter toepassen
Bereidingstijd
6 resultaten gevonden.
Thaise Kippensoep
Voorbereiding: Snijd peper, look, citroengras fijn Snijd ajuin en wortelen Bereiding: Ajuin en wortelen en stoof deze aan zonder vetstof Voeg bouillon erbij en laat even koken Doe kip erbij en laat even koken Als kip gaar is voeg je koreander (zowel...
Reuzeharen en snoskommers met vederbaksels
Bereidingstijd:
80 minuten
Type:
Voorbereiding: - Kip versnijden in hapklare brokjes - groenten in nette stukjes versnijden Bereiding: - kip lekker krokant bakken - ajuin en look aanstoven - de rest van de groenten en venkelzaadjes bijvoegen en stoven - een blik tomatenblokjes...
snelle videe
Bereidingstijd:
50 minuten
Type:
Voorbereiding: zet het water en de boullionblokjes op het vuur en rol soepballekes van uw gehakt en kook deze af tot ze gaar zijn .en haal deze eruit. doe de gebraden kippen of snij de stukken kipfilet in stukken van een 1 cm ongeveer. doe uw blik...
Jimboendrico
Bereidingstijd:
45 minuten
Type:
Voorbereiding: we koken het water met het boulionblokje tot boulion we snijden de kipfilet en de choritzoworst in stukjes we maken en wassen de groenten proper en snijden deze ook in stukjes Bereiding: we zetten onze pan of wok op het vuur met een...
NeisCire
Bereidingstijd:
75 minuten
Type:
Voorbereiding: was en versnij de groenten en appels in kleine stukken de kip versnij je ook de boontjes en brocoli laat je even koken in gezoute water pers de appelsienen Bereiding: bak de kip gaar in de wok en doe hem er daarna uit in een kom doe...
Oosterse gaMELLE
Bereidingstijd:
3 600 minuten
Type:
Bereiding: Pindasaus 3 grote lepels pindakaas scheutje cocosmelk (of room) scheutje sojasaus (voor een zoute toets) of ketjap (zoeter) stukje gember (+-5cm) scheutje olijfolie voor de smeuigheid zeste en sap van 2 limoenen (+-naar smaak) pepertje(s...