Zoeken
Type
- (-) bakken-filter verwijderen bakken
- warm (16) warm-filter toepassen
- hoofdschotel (13) hoofdschotel-filter toepassen
- groenten (8) groenten-filter toepassen
- aardappel (6) aardappel-filter toepassen
- bijschotel (6) bijschotel-filter toepassen
- vlees (6) vlees-filter toepassen
- vegetarisch (5) vegetarisch-filter toepassen
- dessert (3) dessert-filter toepassen
- gevogelte (3) gevogelte-filter toepassen
- tussendoortje (3) tussendoortje-filter toepassen
- vis (2) vis-filter toepassen
- wok (2) wok-filter toepassen
- koud (1) koud-filter toepassen
- overige (1) overige-filter toepassen
- voorgerecht (1) voorgerecht-filter toepassen
- woudloperskeuken (1) woudloperskeuken-filter toepassen
Bereidingstijd
20 resultaten gevonden.
Haverburgers met worteltjes
Bereidingstijd:
40 minuten
Type:
Voorbereiding: Laat de haver 5 minuten weken in 4 kopjes water. Rasp de wortels fijn, snij de ui fijn en stoof ze aan. Bereiding: Meng alle ingrediënten en voeg kruiden naar smaak toe. vorm met vochtige handen bolletjes en duw ze plat. Haal door de...
Gierstkroketten
Bereidingstijd:
50 minuten
Type:
Voorbereiding: kook de gierst. Kook de geschilde aardappelen. snipper de ui, stoof ze dan samen met de gepelde en fijngesneden knoflook. klop het ei met een vork los. Prak de aardappel fijn. Bereiding: meng alle ingerediënten behalve de olie tot een...
Gierstkroketten - gepaneerd
Bereidingstijd:
50 minuten
Type:
Voorbereiding: kook de gierst. Kook de geschilde aardappelen. snipper de ui, stoof ze dan samen met de gepelde en fijngesneden knoflook. klop het ei met een vork los. Prak de aardappel fijn. splits de eieren, gebruik het eiwit Bereiding: meng alle...
Viskrokantjes met wortelpuree
Bereiding: Voor de wortelpuree: Schil de wortelen en de aardappelen en snijd in grove stukken. Doe de groenten in een kookpot en zet juist onder water, voeg een snuifje zout toe en breng aan de kook. Laat 20 à 30 minuten koken onder deksel...
Zelfgemaakte broodpudding
Bereiding: Doe het brood in kleine stukken. Warm de melk op met de suiker juist tot onder het kookpunt. Giet dit over het brood en laat enkele minuten weken. Plet het geweekt brood met een vork of maak gebruik van de mixer, dit werkt heel wat...
Riz à la kei
Bereidingstijd:
60 minuten
Type:
Bereiding: Hoe maak je het? 1. Ui schillen. Prei wassen. Ui en prei heel fijn snijden/hakken (2 mm) . 2. Wortelen wassen, dunschillen. Knolselder wassen. Wortelen en knolselder grof raspen, ofwel fijn snijden. 3. Margarine in de pan verhitten tot...
Kruidige kippenburgers
Bereidingstijd:
50 minuten
Type:
Voorbereiding: 1. Maak de lente-uitjes proper door de worteltjes en de topjes van de lente-uitjes af te snijden. Snij vervolgens de lente-uitjes heel fijn. 2. Split het ei en doe het eiwit in een grote mengkom. 3. Doe het kippengehakt in een kom bij...
Kalkoen in de wok met mie
Bereidingstijd:
60 minuten
Type:
Bereiding: 1. Snij de paprika’s doormidden. Haal de zaadjes er uit en verwijder het kroontje. Spoel af onder de kraan. 2. Spoel de sojascheuten af en laat ze goed uitlekken. 3. Borstel de champignons proper. 4. Neem enkele stengels van de selder...
Loempia
Bereidingstijd:
45 minuten
Type:
Bereiding: 1. Reinig en was de groenten. 2. Van de prei neem je enkel het witte deel. Rasp de wortelen, snipper de prei of witte kool fijn. 3. Hak het teentje knoflook en de ui fijn. 4. Verhit de olie in de wok. 5. Roerbak de ui en het teentje...
Groentequiche
Bereidingstijd:
45 minuten
Type:
Bereiding: 1. Maak de bloemkool en broccoli proper en verdeel in kleine trosjes. 2. Kook de bloemkool- en broccoliroosjes 3 minuten in gezouten water. 3. Laat schrikken in koud water en uitlekken. 4. Snij de tomaten in blokjes (1 cm x 1 cm). 5...