Zoeken

Gierstkroketten

Bereidingstijd: 
50 minuten
Voorbereiding: kook de gierst. Kook de geschilde aardappelen. snipper de ui, stoof ze dan samen met de gepelde en fijngesneden knoflook. klop het ei met een vork los. Prak de aardappel fijn. Bereiding: meng alle ingerediënten behalve de olie tot een...

Gierstkroketten - gepaneerd

Bereidingstijd: 
50 minuten
Voorbereiding: kook de gierst. Kook de geschilde aardappelen. snipper de ui, stoof ze dan samen met de gepelde en fijngesneden knoflook. klop het ei met een vork los. Prak de aardappel fijn. splits de eieren, gebruik het eiwit Bereiding: meng alle...

Viskrokantjes met wortelpuree

Bereidingstijd: 
55 minuten
Bereiding: Voor de wortelpuree: Schil de wortelen en de aardappelen en snijd in grove stukken. Doe de groenten in een kookpot en zet juist onder water, voeg een snuifje zout toe en breng aan de kook. Laat 20 à 30 minuten koken onder deksel...

Groenteburgers in het rood

Bereidingstijd: 
55 minuten
Voorbereiding: Wortelen, 1 ui en een beetje broccoli heel fijn snijden Aardappelen schillen Peterselie fijn hakken Champignons kuisen en snijden Uiringen snijden van overige uien Bereiding: Aanstoven van groenten, met peper, zout en kruiden naar...

Stoem(p) kieke

Bereidingstijd: 
45 minuten
Voorbereiding: tomaten laten uitlekken water opzetten voor broccoli en aardappelen aardappelen schillen en opzetten met kippenbouillon wortels schillen en fijnsnijden en opzetten met ajuin, thijm en curry broccoli kuisen en opzetten (enkele roosjes...

Gekruide balletjes met stoemp

Bereidingstijd: 
60 minuten
Voorbereiding: - Snij de wortelen, rapen, uien en aardappelen in grove stukken. - Snipper de sjalotten fijn. - Snipper de peterselie fijn. Bereiding: 1. Meng het gehakt samen met de fijngesnipperde sjalotten en peterselie, de eieren en het...