Zoeken
Type
- (-) aardappel-filter verwijderen aardappel
- hoofdschotel (11) hoofdschotel-filter toepassen
- warm (8) warm-filter toepassen
- vlees (6) vlees-filter toepassen
- groenten (5) groenten-filter toepassen
- bakken (4) bakken-filter toepassen
- gevogelte (2) gevogelte-filter toepassen
- vis (2) vis-filter toepassen
- bijschotel (1) bijschotel-filter toepassen
- koud (1) koud-filter toepassen
- vegetarisch (1) vegetarisch-filter toepassen
Bereidingstijd
12 resultaten gevonden.
Moese Saloa
Bereidingstijd:
50 minuten
Type:
Voorbereiding: De voorbereiding is heel simpel:- - De aardappelen schillen en koken in grote kom gezouten water. De aardappelen vervolgens laten afkoelen en in grote kwartjes snijden. - Ajuin opstoven in een beejte boter, vervolgens de boontjes...
Chif-chaf ( de aardappelversie )
Bereidingstijd:
30 minuten
Type:
Bereiding: Kook de eieren gedurende 10 minuten en laat afkoelen in koud water. Schik de afgekoelde aardappelen op platte schotels. Snijd de hesp in reepjes en schik tussen de aardappelen. Snijd de verse tomaten in blokjes en verdeel gelijkmatig over...
Vrijdag visdag
Bereidingstijd:
90 minuten
Type:
Voorbereiding: 20 eieren hard koken en laten afkoelen Ui fijn snijden peterselie hakken Augurkjesin blokjessnijden aardappelen schillen Tomaten in schijfjes snijden de komkommer schillen en in schijfjes snijden Bereiding: Eerst maken we de saus...
Loedebuzze met groene spekplet
Bereidingstijd:
90 minuten
Type:
Voorbereiding: Schil de aardappelen en snij in stukken De spekblokjes kunnen reeds op voorhand worden gebakken in een pan Snij de uien in stukjes (moeten zeker niet te klein zijn) Bereiding: Ajuinsaus Doe de boter in een braadpan (zonder...
Viskrokantjes met wortelpuree
Bereiding: Voor de wortelpuree: Schil de wortelen en de aardappelen en snijd in grove stukken. Doe de groenten in een kookpot en zet juist onder water, voeg een snuifje zout toe en breng aan de kook. Laat 20 à 30 minuten koken onder deksel...
Jagerschotel
Bereidingstijd:
90 minuten
Type:
Voorbereiding: Schil of laat u aardappelen schillen Schil de wortelen en snijd ze in dunne schijfjes Bereiding: Kook de aardappelen gaar in licht gezouten water Stoof de wortelen gaar. ( in een bodempje water) Kruid ze met peper, zout en tijm Pureer...
ribalalapino met kleurtjesgroenten
Bereidingstijd:
20 minuten
Type:
Voorbereiding: Kook de varkensribben eerst af in water (met zout) om de ribbetjes vetvrij te maken. Bereiding: Doe boter in de kookpot en stoof hierin in de ui en het teentje look. Voeg de ribbetjes toe (die je gesneden hebt per beentje) en laat...
Lekkele Chilo Kip
Bereidingstijd:
90 minuten
Type:
Voorbereiding: Bereiding: - Bloemkool + aardapelen schillen en koken (apart) - kip in blokjes snijden en marineren in terryaki - fijn gesneden champignons in fijne schijfjes snijden. - De uien fijn snijden en samen met de champignons aanstoven -...
Potpourri op zijn Kierewiets
Bereidingstijd:
90 minuten
Type:
Bereiding: - bloemkool, aardappelen en eieren (hardgekookt) koken - champignons stoven en kruidne met peper en zout - ajuin en gehakt stoven met kruiden - hard gekookte eieren en tomaat fijn snijden - puree maken met beetje room, melk, ei en kruiden...
Zuiders groentebootje op golfjes van kip
Bereidingstijd:
90 minuten
Type:
Bereiding: 1. Aardappelen in de schil koken 2. Ratatouille maken stoof in olijfolie de ui, paprika, courgette voeg daarna de aubergine, champignon en tomaat toe (alles in blokjes van 1 cm) Laat zachtjes sudderen Kruid met peper en marjolijn 3...