Moese Saloa

Moese Saloa

Bereidingstijd: 
50 minuten

Voorbereiding:

De voorbereiding is heel simpel:-

- De aardappelen schillen en koken in grote kom gezouten water. De aardappelen vervolgens laten afkoelen en in grote kwartjes snijden.

- Ajuin opstoven in een beejte boter, vervolgens de boontjes toevoegen en aanstoven. Kruiden met peper en zout naar smaak.

Bereiding:

- bak de spekjes licht aan

- voeg vervolgens de aardappel kwartjes  en de boontjes toe.

Dit geheel voorzichtig mengen en opwarmen op het einde azijn toevoegen naar smaak.

Smakelijk!

Organisatie
Chiro Pimpernel
Aantal personen: 
4
Ingrediënten
AantalMaatIngrediëntOpmerking
2
kg
aardappelen
vastkokend
1
kg
sperziebonen
uit blik
2
stuk
ajuin
400
gram
gezouten spekreepjes
1
naar smaak
azijn
Materiaal
  • kleine kookpan
  • grote kom