Zoeken
Type
- hoofdschotel (21) hoofdschotel-filter toepassen
- warm (20) warm-filter toepassen
- groenten (12) groenten-filter toepassen
- soep (9) soep-filter toepassen
- pasta (6) pasta-filter toepassen
- koud (4) koud-filter toepassen
- vis (4) vis-filter toepassen
- vlees (4) vlees-filter toepassen
- bakken (3) bakken-filter toepassen
- bijschotel (3) bijschotel-filter toepassen
- aardappel (2) aardappel-filter toepassen
- gevogelte (2) gevogelte-filter toepassen
- rijst (2) rijst-filter toepassen
- saus (2) saus-filter toepassen
- tussendoortje (2) tussendoortje-filter toepassen
- broodbeleg (1) broodbeleg-filter toepassen
- dessert (1) dessert-filter toepassen
- ontbijt (1) ontbijt-filter toepassen
- overige (1) overige-filter toepassen
- vegetarisch (1) vegetarisch-filter toepassen
- woudloperskeuken (1) woudloperskeuken-filter toepassen
Bereidingstijd
33 resultaten gevonden.
Pasta met verse spinazie, spekjes, verse champigons en kruidenkaas
Bereidingstijd:
50 minuten
Type:
Voorbereiding: Kuis en was de spinazie. Snij de champignons in plakjes. Bereiding: Kook de gekuiste en gewassen spinazie beetgaar. Kook de tagliatelle, zoals aangegeven op de verpakking. Smelt de boter, stoof de spekblokjes even aan en voeg de...
Wortelsoep met mosterd
Voorbereiding: snijd de wortelen en de ui fijn Bereiding: stoof de ui in de boter voeg de wortelblokjes toe laat even stoven voeg de bouillon toe en laat gaar koken mix de soep fijn breng ze op smaak met peper, zout en graantjesmosterd schep ze in...
Groentesoep
Voorbereiding: de groenten schoonmaken, wassen en fijnsnijden Bereiding: in de gesmolten vetstof eerst de ajuin laten bruinen, groenten en laurier toevoegen en even laten meestoven het water met bouillonblokjes toevoegen en laten gaarkoken Dit...
Vogelnestjes met Provencaalse saus en deegwaren
Bereidingstijd:
60 minuten
Type:
snij de groenten voor de saus, stoof de ajuin en look, voeg wortel en blik tomaat toe. voeg de rest van de groenten , bouillonblokje en kruiden toe. laat sudderen. regelmatig roeren op einde bijkruiden indien nodig. In tussentijd kan je de eitjes...
Preisoep
Bereidingstijd:
45 minuten
Type:
Voorbereiding: 1. Maak de ajuin proper en snij die in stukken 2. maak de prei proper (het zand er grondig uitspoelen onder stromende kraan met het wit naar boven) 3. Snij de prei vanaf het wit in stukken van 1 cm en het wit van 2 preistelen apart...
Spaghetti bolognaise
Bereidingstijd:
45 minuten
Type:
Bereiding: Maak de uien schoon en snijd in kleine stukjes. Laat even fruiten. Doe het gehakt bij de uien en bak het voldoende gaar onder voortdurend roeren tot het gehakt uiteenvalt. Doe dan de tomatenblokjes, de passata, de tomatenpuree, het water...
Macaroni met kaas en hesp
Bereiding: Kook de macaroni in een ruime hoeveelheid licht gezouten water. Maak een kaassaus. Laat de boter smelten, voeg de bloem al roerend toe en laat even doorkoken. Leng aan met de melk. Laat koken onder voortdurend roeren. Breng op smaak met...
pizzabaguette
Bereidingstijd:
60 minuten
Type:
Voorbereiding: Snij alle groentjes fijn. Bak de voorgebakken broodjes af zoals aangegeven op de verpakking. Halveer de sneden ham door in de lengte. Bereiding: Bak het gehakt rul. Voeg de groentjes toe en laat even aanstoven. Voeg de gezeegde...
Spinazie- of waterkerssoep
Bereiding: stoof de grof gesneden ajuin en prei in de vetstof, doe bloem erbij en roer goed doe ineens al het water en bouillon erbij en laat gaarkoken was de spinazie of waterkers grondig en verwijder de harde steeltjes spinazie of waterkers laten...
Kervelsoep
Bereiding: snij de ajuin fijn en laat lichtjes bruinen in de vetstof de grof gesneden prei toevoegen en laten meestoven doe het water met de bouillonblokjes en de gesneden aardappelen erbij en laat koken tot alles gaar is je kan de soep mixen of...
Pagina's
- 1
- 2
- 3
- 4
- volgende ›
- laatste »