Pasta met verse spinazie, spekjes, verse champigons en kruidenkaas

Pasta met verse spinazie, spekjes, verse champigons en kruidenkaas

Bereidingstijd: 
50 minuten

Voorbereiding:

Kuis en was de spinazie.

Snij de champignons in plakjes.

Bereiding:

Kook de gekuiste en gewassen spinazie beetgaar.

Kook de tagliatelle, zoals aangegeven op de verpakking.

Smelt de boter, stoof de spekblokjes even aan en voeg de champignonsschijfjes toe. Laat even bakken en laat hier vervolgens de verse kaas en de kruidenkaas bij smelten. Vermeng de tagliatelle, de spinazie en de saus en dien warm op.

Organisatie
Jeugd Rode Kruis Harelbeke
Aantal personen: 
4
Ingrediënten
AantalMaatIngrediëntOpmerking
500
gram
verse spinazie
500
gram
spekblokjes
500
gram
verse champignons
200
gram
verse kaas, natuur
200
gram
kruidenkaas
500
gram
tagliatelle
1
eetlepel
bakboter
Materiaal
  • kookpot
  • snijplank
  • groentemes