Zoeken
Type
- (-) groenten-filter verwijderen groenten
- (-) vis-filter verwijderen vis
- hoofdschotel (4) hoofdschotel-filter toepassen
- aardappel (3) aardappel-filter toepassen
- warm (3) warm-filter toepassen
- bakken (2) bakken-filter toepassen
- ontbijt (1) ontbijt-filter toepassen
- overige (1) overige-filter toepassen
- vlees (1) vlees-filter toepassen
Bereidingstijd
4 resultaten gevonden.
Viskrokantjes met wortelpuree
Bereiding: Voor de wortelpuree: Schil de wortelen en de aardappelen en snijd in grove stukken. Doe de groenten in een kookpot en zet juist onder water, voeg een snuifje zout toe en breng aan de kook. Laat 20 à 30 minuten koken onder deksel...
Zalm met groentecouscous
Bereidingstijd:
40 minuten
Type:
Voorbereiding: - Laat de zalmporties oppervlakkig ontdooien in de koelkast/ - Kook de (diepgevroren) boontjes gaar in lichtgezouten water gedurende 10 à 15 min. Giet af en spoel af onder koud water. Snij de boontjes in 4. - Schil de komkommer en...
Schelvis op z'n Spaans
Voorbereiding: - Laat de stukken schelvis oppervlakkig ontdooien zodat u ze in stukken kan snijden. - Laat de inktvisringen ontdooien en dep goed droog. - Snij de preien in de lengte doormidden en vervolgens in fijne reepjes van 1/2 cm (met een...