Komkommersoep

Komkommersoep

Bereidingstijd: 
20 minuten

Bereiding:

Snijd de gewassen komkommer in stukjes (houd 1/4 apart). Kook de komkommer gedurende ongeveer 5’ en mix fijn. Voeg (heet) water, bouillon, dragon, dille en peper toe. Hak de overgebleven komkommer in kleine dobbelsteentjes (1/2 cm) of steek er met een meloenlepeltje balletjes uit. Voeg de koude komkommer bij de soep. Bestrooi elk bord soep
met bieslook en bernagiebloempjes of madeliefjes.
Organisatie
Vereniging voor Ecologisch Leven en Tuinieren (Velt) vzw
Aantal personen: 
20
Ingrediënten
AantalMaatIngrediëntOpmerking
10
- nvt -
komkommers
0
naar smaak
groentebouillon
1
theelepel
dragon
3
theelepel
gehakt dillegroen
vers of gedroogd
5
eetlepel
bieslook
gehakt
0
naar smaak
peper
50
stuk
madeliefjes
of bernagiebloempjes
Materiaal
  • kookpot