Zoeken

Soepap

Bereidingstijd: 
20 minuten
Voorbereiding: Als je soep op de gemakkelijkste manier maakt, uit pakjes of blik, heb je geen voorbereiding nodig. Vooral gedroogde soep in pakjes is handig als noodrantsoen op trektochten. Mijn voorkeur gaat echter naar de woudloperssoep, waarvoor...

Forel op rooster

Bereidingstijd: 
30 minuten
Voorbereiding: Maak een goed vuur en zorg er voor dat je op het einde veel gloeiende as hebt. Bereiding: Vang een forel of koop er één, maak de vis schoon Maak een rooster met ijzerdraad of levende ontschorste takken. Plaats het vlechtwerk boven de...

Vleesspiesjes

Bereidingstijd: 
30 minuten
Bereiding: - Neem een stukje gewone ijzerdraad (let op NIET gegalvaniseerd op geplastificeerd) steek er afwisselend vlees en ajuin op. - Plooi de eindjes om en steek de ijzerdraad in de grond boven de gloeiend hete as, het ijzerwerk vormt als het...