Zoeken
Type
Bereidingstijd
5 resultaten gevonden.
Vrijdag visdag
Bereidingstijd:
90 minuten
Type:
Voorbereiding: 20 eieren hard koken en laten afkoelen Ui fijn snijden peterselie hakken Augurkjesin blokjessnijden aardappelen schillen Tomaten in schijfjes snijden de komkommer schillen en in schijfjes snijden Bereiding: Eerst maken we de saus...
Viskrokantjes met wortelpuree
Bereiding: Voor de wortelpuree: Schil de wortelen en de aardappelen en snijd in grove stukken. Doe de groenten in een kookpot en zet juist onder water, voeg een snuifje zout toe en breng aan de kook. Laat 20 à 30 minuten koken onder deksel...
Schelvis op z'n Spaans
Voorbereiding: - Laat de stukken schelvis oppervlakkig ontdooien zodat u ze in stukken kan snijden. - Laat de inktvisringen ontdooien en dep goed droog. - Snij de preien in de lengte doormidden en vervolgens in fijne reepjes van 1/2 cm (met een...
Gratin van koolvis met prei
Bereidingstijd:
105 minuten
Type:
Voorbereiding: - Schil de aardappelen en snij in 2. - Snij de prei in fijne reepjes. - Snipper de ui en het knoflook fijn. - Spoel de ansjovisfilets in water of melk en laat uitlekken. Snij dan fijn. Bereiding: 1. Verwarm de oven 10 min. voor op 200...