Zoeken
Type
- (-) aardappel-filter verwijderen aardappel
- (-) hoofdschotel-filter verwijderen hoofdschotel
- warm (13) warm-filter toepassen
- groenten (11) groenten-filter toepassen
- vlees (7) vlees-filter toepassen
- bakken (4) bakken-filter toepassen
- vegetarisch (3) vegetarisch-filter toepassen
- vis (3) vis-filter toepassen
- bijschotel (1) bijschotel-filter toepassen
- gevogelte (1) gevogelte-filter toepassen
- koud (1) koud-filter toepassen
- ontbijt (1) ontbijt-filter toepassen
- wok (1) wok-filter toepassen
Bereidingstijd
19 resultaten gevonden.
Appelcompote met gestampte pattaten en braadworst
Bereidingstijd:
40 minuten
Type:
Voorbereiding: ingredienten klaarzetten Bereiding: schil en snijd de aardappelen de aardappelen reinigen met water zet een grote pot met water op het vuur zodra het water kookt doe je de aardappelen in het water zet nu de braadslee op het vuur en...
Aardappelpuree met broccoli
Bereidingstijd:
45 minuten
Type:
Bereiding: Was de broccoli en schil de stengels. Schil de aardappelen en kook ze gaar. Kook of stoom de broccoli gaar (bijvoorbeeld in een stoommandje boven de aardappelen). De broccoli moet meer dan beetgaar zijn. Draai gare aardappelen en broccoli...
Viskrokantjes met wortelpuree
Bereiding: Voor de wortelpuree: Schil de wortelen en de aardappelen en snijd in grove stukken. Doe de groenten in een kookpot en zet juist onder water, voeg een snuifje zout toe en breng aan de kook. Laat 20 à 30 minuten koken onder deksel...
Schataardappels
Bereidingstijd:
45 minuten
Type:
Bereiding: 1. Oven voorverwarmen op 200°C, 45 minuten voordat je wil eten. 2. De aardappelen wassen, schillen, afspoelen. Water (met zout) aan de kook brengen, aardappelen toevoegen en gaar koken (20 minuten). De aardappelen afgieten en laten...
Onderzeeër
Bereidingstijd:
40 minuten
Type:
Voorbereiding: - Snij de witte kool in fijne reepjes en kook deze in gezouten water. - Bak het gehakt gaar in de pan of braadslee. - Schil de aardappelen, kook ze gaar, en maak er puree van. Bereiding: WITTE SAUS: - smelt 80 gram boter - voeg 80...
stoemp fatal
Bereidingstijd:
50 minuten
Type:
Voorbereiding: maak de aardappel puree Bak het gehakt, terwijl je er in roert. Zodat het in zo klein mogelijke stukjes is verdeeld. Bereiding: Snij de paprika's en de ajuinen zeer fijn en stoof ze in een pot. Voeg de pureepatatten en het gebakken...
hete bliksem
Bereidingstijd:
50 minuten
Type:
Bereiding: kook de aardappelen, was de sla, knip/snij de sla in kleine stukjes, bak de spekjes pureer de aardappelen en meng de sla en spek onder de puree kruid naar behoeven. bak de worsten en serveer met een lekker sausje
Aardappelsla
Bereidingstijd:
45 minuten
Type:
Bereiding: schil en kook de aardappelen snij ze in blokjes en laat afkoelen vermeng met de eierschijfjes, tomaat en augurk of komkommer overgiet met mayonaise of vinaigrette Dit recept vind je ook in Bikke Bikke Bik , het kampkookboekje van Scouts...
Groentepuree van knolselder, spinazie of wortel
Bereidingstijd:
40 minuten
Type:
Bereiding: maak aardappelen en groenten schoon en kook afzonderlijk gaar giet af en pureer meng aardappelen en groenten, roer er de vetstof en de melk onder breng op smaak met peper, zout en muskaatnoot Dit recept vind je ook in Bikke Bikke Bik ,...