Zoeken
Type
- (-) bakken-filter verwijderen bakken
- hoofdschotel (5) hoofdschotel-filter toepassen
- aardappel (4) aardappel-filter toepassen
- groenten (3) groenten-filter toepassen
- vis (2) vis-filter toepassen
- warm (2) warm-filter toepassen
- dessert (1) dessert-filter toepassen
- gevogelte (1) gevogelte-filter toepassen
- koud (1) koud-filter toepassen
- vegetarisch (1) vegetarisch-filter toepassen
- vlees (1) vlees-filter toepassen
Bereidingstijd
6 resultaten gevonden.
Zelfgemaakte broodpudding
Bereiding: Doe het brood in kleine stukken. Warm de melk op met de suiker juist tot onder het kookpunt. Giet dit over het brood en laat enkele minuten weken. Plet het geweekt brood met een vork of maak gebruik van de mixer, dit werkt heel wat...
Dürüm
Bereidingstijd:
30 minuten
Type:
Voorbereiding: snij de twee tomaten en de halve komkommer in kleine blokjes. Snij de witte kool fijn en rasp de wortels. Laat de maiskorrels uitlekken en versnipper de sla in kleine slierten. Meng het gehakt met de kippenkruiden en bak het in de...
Vrijdag visdag
Bereidingstijd:
90 minuten
Type:
Voorbereiding: 20 eieren hard koken en laten afkoelen Ui fijn snijden peterselie hakken Augurkjesin blokjessnijden aardappelen schillen Tomaten in schijfjes snijden de komkommer schillen en in schijfjes snijden Bereiding: Eerst maken we de saus...
Loedebuzze met groene spekplet
Bereidingstijd:
90 minuten
Type:
Voorbereiding: Schil de aardappelen en snij in stukken De spekblokjes kunnen reeds op voorhand worden gebakken in een pan Snij de uien in stukjes (moeten zeker niet te klein zijn) Bereiding: Ajuinsaus Doe de boter in een braadpan (zonder...
Viskrokantjes met wortelpuree
Bereiding: Voor de wortelpuree: Schil de wortelen en de aardappelen en snijd in grove stukken. Doe de groenten in een kookpot en zet juist onder water, voeg een snuifje zout toe en breng aan de kook. Laat 20 à 30 minuten koken onder deksel...
Stoem(p) kieke
Bereidingstijd:
45 minuten
Type:
Voorbereiding: tomaten laten uitlekken water opzetten voor broccoli en aardappelen aardappelen schillen en opzetten met kippenbouillon wortels schillen en fijnsnijden en opzetten met ajuin, thijm en curry broccoli kuisen en opzetten (enkele roosjes...