Zoeken

Zelfgemaakte hamburger

Bereidingstijd: 
30 minuten
Bereiding: 1. Snij de ajuin heel fijn 2. Meng het gemalen rundergehakt met de fijn gesnipperde ajuin en de fijngeknipte peterselie (in een tas doe je alle peterselieblaadjes en dan knip je herhaaldelijk met de schaar tot alles heel fijn is) 3...

calecano

Bereidingstijd: 
30 minuten
Voorbereiding: Schil de appels en snij ze in blokjes. Rol de hesp op. Snij de kaas in blokjes. Bereiding: Breng water aan de kook en doe er de spirelli in. Laat nadien de spirelli afkoelen door er voldoende koud water over te gieten. Meng nu de...

ribalalapino met kleurtjesgroenten

Bereidingstijd: 
20 minuten
Voorbereiding: Kook de varkensribben eerst af in water (met zout) om de ribbetjes vetvrij te maken. Bereiding: Doe boter in de kookpot en stoof hierin in de ui en het teentje look. Voeg de ribbetjes toe (die je gesneden hebt per beentje) en laat...

Vleessalade

Bereidingstijd: 
25 minuten
Voorbereiding: Men wasse z'n handen. Men neme een grote kom, een mes, een vork, een lepel en alle ingrediënten. Men make voldoende plaats vrij voor het bereiden van de vleessalade. Bereiding: Hieronder volgt de bereiding van de vleessalade op een...

Binkenburgers

Bereidingstijd: 
30 minuten
Voorbereiding: - Kuis eerst alle groenten - Ontvel de tomaten - Snij de ajuinen fijn, snij de champignons in 4 - Snij de aubergines in plakjes en bestrooi deze met zout. Laat zo liggen, afwassen en droogdempen. Daarna in fijne stukken snijden...

Varkensbrochettes met groentecouscous

Bereidingstijd: 
30 minuten
Voorbereiding: - Snij het varkensgebraad in gelijke blokjes. Meng met de sojasaus, de tijm en de blaadjes laurier en zet 2 u. koel weg. Verdeel de blokjes varkensgebraad over een 20-tal spiesen. - Snij de bloemkolen in kleine roosjes. - Rasp de...