Zoeken
Visfilet met wortelsaus
Bereidingstijd:
0 minuten
Type:
Voorbereiding: VIS IN PORTIES VERDELEN OP EEN INGEBOTERDE BAKPLAAT LEGGEN EN BESPRENKELEN MET VISBOUILLON ALS ER GEEN OVEN IS IN EEN BEBOTERDE BRAADSLEDE LEGGEN BEGIETEN MET VISBOUILLON EN BEDEKKEN MET BOTERPAPIER UIEN EN WORTELEN FIJNSNIJDEN...
Visstokje
Bereidingstijd:
0 minuten
Type:
Bereiding: Leg de vis een half uurtje vooraf op kamertemperatuur (of halve dag in frigo). Snij de vis in 4 stukken en steek er het satéstokje in. Doe het ei samen met een snuifje zout en peper in een diep bord en klop dit even op. Wentel de...
Vissalade
Bereidingstijd:
0 minuten
Type:
Bereiding: laat water koken met citroensap, wortel, ajuin, laurier, selder, peper en zout verminder na 10 minuten de warmtebron zodat het water niet meer bobbelt doe de vis in de bouillon en laat gaar worden zonder echt te koken gedurende ong. 20...
Vis in folie (in de oven of op een rooster boven het vuur)
Bereidingstijd:
0 minuten
Type:
Bereiding: neem per persoon een stuk aluminiumfolie leg eerst een laag gesneden prei met daarbovenop de vis snij de gewassen tomaten fijn de champignons, de sjalotten en de look verdeel de groenten over de vispakketjes kruid met peper, zout en dille...
Vispannetje met Popey-puree
Bereidingstijd:
0 minuten
Type:
Bereiding: Vis : pocheren in bodempje water in braadslee. Visbouillonblokjes, laurieren tijm aan toevoegen. Daarna vis warm houden en in kleiner stukjes breken. Kookvocht bijhouden voor saus. Groentjes : in fijne blokjes snijden en stoven in wat...