Zoeken

Vol au vent van Mechelse koekoek

Bereidingstijd: 
150 minuten
Bereiding: zet de kippen op het vuur (max) in ongeveer 20 liter water(moeten ondergedompeld zijn); bij kookpunt nog anderhalf uur laten doorkoken.(checken of vlees gemakkelijk los komt) de champignons worden gesneden,gewassen en gestoofd in 100gr...

Lekkellegillochick

Bereidingstijd: 
150 minuten
Voorbereiding: Kippenfilet in reepjes snijden, ui fijnsnipperen, samenvoegen en twee uur laten marineren in Teriyake saus. Bereiding: De kippereepjes wokken in olie met 2 geperste teentjes look + 1/3de van de groene peper (fijn gesneden) Als de kip...

Oosterse gaMELLE

Bereidingstijd: 
3 600 minuten
Bereiding: Pindasaus 3 grote lepels pindakaas scheutje cocosmelk (of room) scheutje sojasaus (voor een zoute toets) of ketjap (zoeter) stukje gember (+-5cm) scheutje olijfolie voor de smeuigheid zeste en sap van 2 limoenen (+-naar smaak) pepertje(s...