Zoeken
Type
Bereidingstijd
7 resultaten gevonden.
Najaarsgroentesalade
Bereidingstijd:
25 minuten
Type:
Voorbereiding: Rasp de groenten en snij de komkommer in hele kleine stukjes. Hak de peterselie fijn. Bereiding: Meng alle ingrediënten en voeg kruiden toe naar smaak. Variatie: je kunt de groenten aanpassen aan het seizoen. Ook met andere kruiden...
Pittig groentebeleg
Bereidingstijd:
20 minuten
Type:
Voorbereiding: Schil de aardappelen en snij ze in kleine stukjes. Hoe kleiner de stukjes, hoe sneller de aardappelen gaar zullen zijn. Kook de aardappelen tot ze gaar zijn. Snij de groenten in kleine stukjes, doe ze in een kookpot met een bodem...
Pompoenbeleg
Bereidingstijd:
25 minuten
Type:
Voorbereiding: Snij de pompoen in blokjes en verwijder de pitten. Was en snij de prei. Stoof de prei en voeg na 4 minuten de pompoen toe. Laat de groenten op het vuur pruttelen tot ze gaar zijn. Bereiding: Mix de groenten en breng ze op smaak met de...
Choco
Bereidingstijd:
15 minuten
Type:
Voorbereiding: Zet al het materiaal klaar. Bereiding: Smelt de chocolade au bain marie - vul één kookpot met water en breng aan de kook - breek de chocolade in de andere kookpot en laat hem boven die met water smelten - eens het water kookt mag je...
Vleessalade
Bereidingstijd:
25 minuten
Type:
Voorbereiding: Men wasse z'n handen. Men neme een grote kom, een mes, een vork, een lepel en alle ingrediënten. Men make voldoende plaats vrij voor het bereiden van de vleessalade. Bereiding: Hieronder volgt de bereiding van de vleessalade op een...
Rodebietentapenade (heel jaar door)
Bereidingstijd:
15 minuten
Type:
Ingrediënten: 2 kleine rode bieten geraspt - 3 el boekweitvlokken - 2 el tahin - 50 ml olijfolie - 70 g zonnebloempitjes geroosterd - 1 halve citroensap - pezo Schil en rasp de rode bieten. Mix alle ingrediënten met behulp van een mixer of blender...
Mediterraanse bonenspread
Bereidingstijd:
30 minuten
Type:
Laat de bonen een nacht weken in water. Kook ze de volgende dag in het weekwater gedurende één à twee uur en voeg zout toe aan het einde van de kooktijd. Giet ze af en laat ze uitlekken. Verwarm op een matig vuur een pan met een el olijfolie. Snij...