Choco

Choco

Bereidingstijd: 
15 minuten

Voorbereiding:

Zet al het materiaal klaar.

Bereiding:

  1. Smelt de chocolade au bain marie

- vul één kookpot met water en breng aan de kook

- breek de chocolade in de andere kookpot en laat hem boven die met water smelten

- eens het water kookt mag je het vuur al uitzetten , het water blijft lang genoeg warm

  1. Doe de smeerboter in de deegkom
  2. Voeg de gesmolten chocolade toe aan de smeerboter
  3. Meng beide goed tot een homogene massa
  4. Voeg de gecondenseerde melk toe
  5. Goed mengen
  6. Schep de choco in potjes

Smakelijk!

Bewaring : 2 weken in de ijskast

Organisatie
Chiro Fonske
Aantal personen: 
20
Ingrediënten
AantalMaatIngrediëntOpmerking
1
blik
gecondenseerde melk
400g
500
gram
plantaardige smeerboter
400
gram
pure chocolade
Materiaal
  • deegkom
  • mixer
  • 2 gelijke kookpotten
  • houten lepel