Zoeken
Type
Bereidingstijd
5 resultaten gevonden.
ribalalapino met kleurtjesgroenten
Bereidingstijd:
20 minuten
Type:
Voorbereiding: Kook de varkensribben eerst af in water (met zout) om de ribbetjes vetvrij te maken. Bereiding: Doe boter in de kookpot en stoof hierin in de ui en het teentje look. Voeg de ribbetjes toe (die je gesneden hebt per beentje) en laat...
Aardappelpuree
Bereidingstijd:
30 minuten
Type:
Bereiding: 1. aardappelen schillen, gaar koken en afgieten 2. pureer de aardappelen 3. meng er de vetstof en de melk onder 4. breng op smaak met peper, zout en muskaatnoot
Gebakken aardappelen
Bereidingstijd:
30 minuten
Type:
Bereiding: 1. schil de aardappelen en snij ze in dunne plakjes 2. laat vetstof smelten of doe olie in een grote braadpan 3. verdeel de aardappelschijfjes over de pan (als je pan te klein is, neem je best 2 pannen of bak je in 2 keer) 4. laat...
Aardappel in de schil
Bereidingstijd:
30 minuten
Type:
Bereiding: 1. Schrob de aardappelen zorgvuldig schoon 2. doe ze in een pan en laat gaar koken 3. serveer de aardappelen in de schil met een beetje kruidenboter
Aardappelsoep met ham en kaas
Voorbereiding: - Snij de aardappelen en groenten in stukken. - Snij de uien en knoflook fijn. - Snij de ham in reepjes van 0.5cm op 3cm. Bereiding: 1. Smelt de boter in een grote kookpot en stoof de stukken aardappel, selder, prei, wortel, look en...