Italiaanse soep

Italiaanse soep

Bereidingstijd: 
50 minuten

Voorbereiding:

  • maak alle groenten schoon en snij ze in blokjes

Bereiding:

  • snij de ajuin fijn en laat stoven in de vetstof
  • doe de groenten in de pan samen met water en bouillonblokjes
  • als alle groenten bijna gaar zijn, vermicelli toevoegen en nog 10 min. laten doorkoken
  • op smaak brengen met peper

Dit recept vind je ook in Bikke Bikke Bik, het kampkookboekje van Scouts en Gidsen Vlaanderen

Organisatie
Scouts en Gidsen Vlaanderen
Aantal personen: 
12
Ingrediënten
AantalMaatIngrediëntOpmerking
3
- nvt -
tomaten
3
- nvt -
wortelen
1
takje
selder
1
- nvt -
prei
2
- nvt -
ajuinen
1
handje
prinsessenboontjes
0
- nvt -
bloemkoolroosjes
2
eetlepel
vetstof
1
kop
vermicelli
0
naar smaak
peper
3
liter
water
3
- nvt -
bouillonblokjes
Materiaal