Zoeken

Noors stokbroodje

Bereidingstijd: 
10 minuten
Bereiding: 1. Bak de stokbroden af in de oven gedurende 10 minuten op 200° C. 2. Snij de stokbroden in 2 helften en snij de helften doormidden om te beleggen. 3. Haal de bladeren van de krop sla, spoel ze en droog ze in de slazwierder of handdoek. 4...

Zalm met groentecouscous

Bereidingstijd: 
40 minuten
Voorbereiding: - Laat de zalmporties oppervlakkig ontdooien in de koelkast/ - Kook de (diepgevroren) boontjes gaar in lichtgezouten water gedurende 10 à 15 min. Giet af en spoel af onder koud water. Snij de boontjes in 4. - Schil de komkommer en...

Varkensbrochettes met groentecouscous

Bereidingstijd: 
30 minuten
Voorbereiding: - Snij het varkensgebraad in gelijke blokjes. Meng met de sojasaus, de tijm en de blaadjes laurier en zet 2 u. koel weg. Verdeel de blokjes varkensgebraad over een 20-tal spiesen. - Snij de bloemkolen in kleine roosjes. - Rasp de...

Vissoep boordevol groenten

Bereidingstijd: 
70 minuten
Voorbereiding: - Laat de zeewolffilets oppervlakkig ontdooien. Dep droog en snij in kleinere stukken. - Snij de preistengels fijn en de champignons in stukjes. - Verdeel de broccoli’s in roosjes. - Snij de tapastomaten in 4. - Laat de witte bonen...

Stoofpot met zuiderse toets

Bereidingstijd: 
105 minuten
Voorbereiding: - Snipper de uien en de knoflookteentjes fijn. - Hak de rode pepertjes fijn. - Snij de aubergines en de courgettes in blokjes van 2 cm. Kruid met peper en zout en besprenkel met 4 eetl. olijfolie. Meng goed en verdeel de groenten over...