Zoeken
Type
- (-) bakken-filter verwijderen bakken
- (-) bijschotel-filter verwijderen bijschotel
- warm (6) warm-filter toepassen
- hoofdschotel (4) hoofdschotel-filter toepassen
- vegetarisch (4) vegetarisch-filter toepassen
- aardappel (2) aardappel-filter toepassen
- gevogelte (1) gevogelte-filter toepassen
- koud (1) koud-filter toepassen
- overige (1) overige-filter toepassen
- vlees (1) vlees-filter toepassen
- woudloperskeuken (1) woudloperskeuken-filter toepassen
Bereidingstijd
9 resultaten gevonden.
Haverburgers met worteltjes
Bereidingstijd:
40 minuten
Type:
Voorbereiding: Laat de haver 5 minuten weken in 4 kopjes water. Rasp de wortels fijn, snij de ui fijn en stoof ze aan. Bereiding: Meng alle ingrediënten en voeg kruiden naar smaak toe. vorm met vochtige handen bolletjes en duw ze plat. Haal door de...
Gierstkroketten
Bereidingstijd:
50 minuten
Type:
Voorbereiding: kook de gierst. Kook de geschilde aardappelen. snipper de ui, stoof ze dan samen met de gepelde en fijngesneden knoflook. klop het ei met een vork los. Prak de aardappel fijn. Bereiding: meng alle ingerediënten behalve de olie tot een...
Gierstkroketten - gepaneerd
Bereidingstijd:
50 minuten
Type:
Voorbereiding: kook de gierst. Kook de geschilde aardappelen. snipper de ui, stoof ze dan samen met de gepelde en fijngesneden knoflook. klop het ei met een vork los. Prak de aardappel fijn. splits de eieren, gebruik het eiwit Bereiding: meng alle...
Linzenburgers
Bereidingstijd:
75 minuten
Type:
Voorbereiding: Kook de linzen gaar in water met wat bonenkruid. Snij de prei en uien fijn en stoof ze. Laat de gare linzen uitlekken en spoel ze overvloedig met stromend water. Meng alle ingrediënten. breng op smaak. Bereiding: vorm met vochtige...
Riz à la kei
Bereidingstijd:
60 minuten
Type:
Bereiding: Hoe maak je het? 1. Ui schillen. Prei wassen. Ui en prei heel fijn snijden/hakken (2 mm) . 2. Wortelen wassen, dunschillen. Knolselder wassen. Wortelen en knolselder grof raspen, ofwel fijn snijden. 3. Margarine in de pan verhitten tot...
Kruidige kippenburgers
Bereidingstijd:
50 minuten
Type:
Voorbereiding: 1. Maak de lente-uitjes proper door de worteltjes en de topjes van de lente-uitjes af te snijden. Snij vervolgens de lente-uitjes heel fijn. 2. Split het ei en doe het eiwit in een grote mengkom. 3. Doe het kippengehakt in een kom bij...
Soepkorstjes
Bereidingstijd:
0 minuten
Type:
Bereiding: Snij het brood in staafjes. Rooster het brood in een pan. Pel ajuin proper en snij deze heel fijn. Bak de ajuin in de pan gedurende 5-tal minuten. Voeg de room toe en kruid met peper, zout, muskaatnoot en laten inkoken. De uienpuree laten...
Stokjesbrood
Bereidingstijd:
50 minuten
Type:
Voorbereiding: Leg een veilig kampvuur aan, en zet daarmee enkele dikke stukken hout om tot gloeiende houtskool. Snij ondertussen een verse, rechte twijg van 1,5 meter lang of meer, en ontschors een dertigtal cm aan een uiteinde ervan. Knip dan je...
Zelfgemaakte soepstengels
Bereidingstijd:
25 minuten
Type:
Bereiding: 1. Snij het bladerdeeg in repen van ± 1 cm breed. Snij de middelste repen nog eens middendoor. Plaats ze naast elkaar op een ingeoliede bakplaat. 2. Klop de eieren los met een vork en strijk er de repen bladerdeeg mee in. Plaats de...