Zoeken

Kruidige kippenburgers

Bereidingstijd: 
50 minuten
Voorbereiding: 1. Maak de lente-uitjes proper door de worteltjes en de topjes van de lente-uitjes af te snijden. Snij vervolgens de lente-uitjes heel fijn. 2. Split het ei en doe het eiwit in een grote mengkom. 3. Doe het kippengehakt in een kom bij...

Kalkoen in de wok met mie

Bereidingstijd: 
60 minuten
Bereiding: 1. Snij de paprika’s doormidden. Haal de zaadjes er uit en verwijder het kroontje. Spoel af onder de kraan. 2. Spoel de sojascheuten af en laat ze goed uitlekken. 3. Borstel de champignons proper. 4. Neem enkele stengels van de selder...

Gemarineerde kokoskippenspiesjes

Bereidingstijd: 
80 minuten
Voorbereiding: Meng de kokosmelk met 2 uitgeperste citroenen en de olie. Laat hierin de repen fijngesneden kippenlapjes marineren gedurende 1 uur. Bereiding: Rijg het vlees op spiesjes. Bak of grill vervolgens de spiesjes tot ze lekker bruin zijn...

Stoem(p) kieke

Bereidingstijd: 
45 minuten
Voorbereiding: tomaten laten uitlekken water opzetten voor broccoli en aardappelen aardappelen schillen en opzetten met kippenbouillon wortels schillen en fijnsnijden en opzetten met ajuin, thijm en curry broccoli kuisen en opzetten (enkele roosjes...