Zoeken

Gierstkroketten

Bereidingstijd: 
50 minuten
Voorbereiding: kook de gierst. Kook de geschilde aardappelen. snipper de ui, stoof ze dan samen met de gepelde en fijngesneden knoflook. klop het ei met een vork los. Prak de aardappel fijn. Bereiding: meng alle ingerediënten behalve de olie tot een...

Gierstkroketten - gepaneerd

Bereidingstijd: 
50 minuten
Voorbereiding: kook de gierst. Kook de geschilde aardappelen. snipper de ui, stoof ze dan samen met de gepelde en fijngesneden knoflook. klop het ei met een vork los. Prak de aardappel fijn. splits de eieren, gebruik het eiwit Bereiding: meng alle...

Koude Aardappelen

Bereidingstijd: 
35 minuten
Voorbereiding: kook de aardappelen Bereiding: 1. snij de aardappelen in niet te kleine stukken 2. meng voorzichtig met vinaigrette of mayonaise 3. voeg eventueel peterselie en/of bieslook toe

Quornfilets met groentepuree

Bereidingstijd: 
45 minuten
Voorbereiding: - Snij de aardappel in grove stukken. - Snij de ui in fijne ringen. Bereiding: 1. Kook de aardappelen gaar in lichtgezouten water gedurende 20 min. Giet af en pureer. 2. Verhit ondertussen de helft van de olijfolie in een grote...

Stoem(p) kieke

Bereidingstijd: 
45 minuten
Voorbereiding: tomaten laten uitlekken water opzetten voor broccoli en aardappelen aardappelen schillen en opzetten met kippenbouillon wortels schillen en fijnsnijden en opzetten met ajuin, thijm en curry broccoli kuisen en opzetten (enkele roosjes...

Courgettesoep met rucola en tijmcroutons

Bereidingstijd: 
60 minuten
Voorbereiding: - Snij de courgettes, de aardappelen en de uien in grove stukken. - Snij de sneden toastbrood in blokjes van 1 cm. Bereiding: 1. Verhit 2 eetl. olijfolie in een grote kookpot en stoof de stukken ui glazig. 2. Voeg de stukken courgette...