Zoeken

koantjesseisse mé neiken en salla en toatjes (vrij vertaald: Kaantjessaus met een eitje en gekookte aardappelen)

Bereidingstijd: 
4 200 minuten
Voorbereiding: Kuis de sla, ontdoe van de nerven en breek in stukken (niet versbijden want dan plet je de sla). kook de eieren nioet te iets meer dan zacht, afkoelen en pellen. aardappelen schillen, wassen & in stukken snijden de ajuin fijn...

heerlijke gerechten

Bereidingstijd: 
150 minuten
Bereiding: Verzamel het oude brood ,klop de eieren met melk leg het brood in het melkmengsel en laat het even weken . Smelt boter in de pan laat het brood uitlekken en bal langs 2 kanten .Strooi er wat kaneel en suiker over. De Bereidingstijd is...

Marmite van lamschenkel

Bereidingstijd: 
110 minuten
Voorbereiding: Snij de lamsschenkel in 4 mooie stukken. Snij de ui in halve maantjes. Pers de knoflookteentjes. Breng water aan de kook. Bereiding: We verhitten de olijfolie samen met de boter in een pan met dikke bodem. Hierin schroeien we het...

Stoofpot met zuiderse toets

Bereidingstijd: 
105 minuten
Voorbereiding: - Snipper de uien en de knoflookteentjes fijn. - Hak de rode pepertjes fijn. - Snij de aubergines en de courgettes in blokjes van 2 cm. Kruid met peper en zout en besprenkel met 4 eetl. olijfolie. Meng goed en verdeel de groenten over...