Zoeken
Type
- hoofdschotel (4) hoofdschotel-filter toepassen
- warm (3) warm-filter toepassen
- bakken (2) bakken-filter toepassen
- groenten (2) groenten-filter toepassen
- overige (2) overige-filter toepassen
- soep (2) soep-filter toepassen
- aardappel (1) aardappel-filter toepassen
- barbecue (1) barbecue-filter toepassen
- gevogelte (1) gevogelte-filter toepassen
Bereidingstijd
- (-) meer dan 90 min-filter verwijderen meer dan 90 min
7 resultaten gevonden.
heerlijke gerechten
Bereidingstijd:
150 minuten
Type:
Bereiding: Verzamel het oude brood ,klop de eieren met melk leg het brood in het melkmengsel en laat het even weken . Smelt boter in de pan laat het brood uitlekken en bal langs 2 kanten .Strooi er wat kaneel en suiker over. De Bereidingstijd is...
Kippensoep
Voorbereiding: Bouillon laten trekken op een laag vuurtje, zonder deksel, tot de kip gaar is. Af en toe schuim afscheppen. Voor de soep: was, reinig en spoel de groenten en snijd ze grof. Bereiding: Laat de groenten en kruiden 10 minuten stoven. Zet...
Puree Marginal
Bereidingstijd:
105 minuten
Type:
Voorbereiding: Schil en was de aardappelen, kook ze en maak er puree van met 1 liter melk en 100 gram boter. Was de broccoli/bloemkool en snij in roosjes - kook ze ongeveer 20 min in warm gezouten water tot ze gaar zijn Oven voorverwarmen op 200° -...
Winterse erwtensoep
Voorbereiding: Week de erwten gedurende minimum 8u. Kook de erwten goed gaar in ruim water (ca. 1u 30'). Maak intussen de groenten schoon en snij ze fijn. Bereiding: Verwarm de olie en fruit de ui samen met de tijm, het bonenkruid en de salie. Voeg...
Rundsburger met watermeloen
Bereidingstijd:
120 minuten
Type:
Dit is het recept van Chiro Hermelinde Kemzeke tijdens de finale van Koken op kamp 2016 Rundsburger (voor 8 personen): 700gr rundsgehakt en 700gr kalfsgehakt mengen 100 gr gestoofde ui, 2 eieren, en geplette look ondermengen en afkruiden met peper...
Stoofpot met zuiderse toets
Bereidingstijd:
105 minuten
Type:
Voorbereiding: - Snipper de uien en de knoflookteentjes fijn. - Hak de rode pepertjes fijn. - Snij de aubergines en de courgettes in blokjes van 2 cm. Kruid met peper en zout en besprenkel met 4 eetl. olijfolie. Meng goed en verdeel de groenten over...
Oosterse gaMELLE
Bereidingstijd:
3 600 minuten
Type:
Bereiding: Pindasaus 3 grote lepels pindakaas scheutje cocosmelk (of room) scheutje sojasaus (voor een zoute toets) of ketjap (zoeter) stukje gember (+-5cm) scheutje olijfolie voor de smeuigheid zeste en sap van 2 limoenen (+-naar smaak) pepertje(s...