Zoeken
Type
- warm (8) warm-filter toepassen
- koud (6) koud-filter toepassen
- groenten (5) groenten-filter toepassen
- hoofdschotel (5) hoofdschotel-filter toepassen
- dessert (4) dessert-filter toepassen
- saus (4) saus-filter toepassen
- fruit (3) fruit-filter toepassen
- ontbijt (3) ontbijt-filter toepassen
- soep (3) soep-filter toepassen
- bakken (2) bakken-filter toepassen
- vegetarisch (2) vegetarisch-filter toepassen
- gevogelte (1) gevogelte-filter toepassen
- overige (1) overige-filter toepassen
- pasta (1) pasta-filter toepassen
- tussendoortje (1) tussendoortje-filter toepassen
Bereidingstijd
20 resultaten gevonden.
Tutti Frutti
Bereiding: de melk mengen met het vocht van het fruit uit de potjes. (niet al het vocht , tot je aan de liter(s) komt voor de saroma -> kijk na op verpakking van saroma.) saromapoeder toevoegen en even opkloppen. room opkloppen en rustig onder de...
Thaise Kippensoep
Voorbereiding: Snijd peper, look, citroengras fijn Snijd ajuin en wortelen Bereiding: Ajuin en wortelen en stoof deze aan zonder vetstof Voeg bouillon erbij en laat even koken Doe kip erbij en laat even koken Als kip gaar is voeg je koreander (zowel...
Erwtensoep
Voorbereiding: Was, reinig en spoel de groenten en snijd ze grof. Bereiding: Laat de groenten en kruiden 10 minuten stoven. Zet de groenten onder water of bouillon en laat gaarkoken van 1/2 tot 3/4 uur. Mix de soep en laat nog even goed doorkoken.
Kaassaus
Bereiding: Laat de boter smelten, voeg de bloem al roerend toe en laat even doorkoken. Leng aan met de melk. Laat koken onder voortdurend roeren. Breng op smaak met peper, zout en nootmuskaat. Als de saus klaar is, van het vuur nemen en de gemalen...
Vanillepudding
Bereiding: Neem 0,5 l melk en breek hierin de vanillebloem. Breng de rest van de melk aan de kook met de suiker. Neem de pot van het vuur en doe de opgeloste vanillebloem bij de melk. Zet terug op het vuur en laat even doorkoken onder voortdurend...
Chocoladepudding
Bereiding: Neem 0,5 l melk en breek hierin de vanillebloem. Breng de rest van de melk aan de kook met de suiker en laat hierin de chocolade mee oplossen. Neem de pot van het vuur en doe de opgeloste vanillebloem bij de melk. Zet terug op het vuur en...
Ajuinsaus
Bereiding: snij de ajuin fijn en laat lichtjes bruinen in de vetstof voeg water, azijn en bouillonblokje toe laat even doorkoken meng het aardappelzetmeel in een kopje met een beetje water en bind hiermee de saus Dit recept vind je ook in Bikke...
Geglaceerde wortelen
Bereidingstijd:
30 minuten
Type:
Bereiding: maak de wortelen schoon en snij ze in schijfjes laat de vetstof smelten doe de wortelen erbij en laat even stoven overgiet met water doe suiker, peper en zout erbij laat gaar stoven Dit recept vind je ook in Bikke Bikke Bik , het...
Omelet
Bereiding: De eieren flink loskloppen met melk, peper en zout bakken in hete vetstof Variatie: groene kruidenomelet met ajuin, peterselie, bieslook en kervel tomatenomelet; de tomaat eerst even bakken, daarna overgieten met losgeklopt ei kaasomelet...